Danusia On sie tylko przekomarza ale nie odmawia mi. Jakoś potrafię go poprosić, to może nie będę wstawiała jego zdjęcia narazie. Chyba , że zrobię jak pomaga i wtedy wstawię.Pozdrawiam
Gosia jak on Ci nie pomoże to powiedz mu, że zrobisz tak. Najpierw zrobisz zdjęcie jak sama sadzisz a potem wkleisz jego zdjęcie, podpisując że to ta osoba, na którą tak liczyłaś, a odmówił Ci wsparcia.
Albo już daj jego zdjęcie, a my będziemy cytować i prosić go by się zlitował. Może podziała
Ja wszystkie patyczki ukorzeniam w doniczkach i teraz trzymam je w domu.
Ukorzeniane wiosną można by od razu do gruntu, ale teraz korzonki nie zdąża się tak dobrze rozwinąć. Resztę opisałam u mnie.
Witaj. Jak ukorzeniałam w lipcu to doniczki stały na dworze w cieniu innych roślin. Jednak w minioną sobotę wszystkie hortensje zabrałam do domu. Te dobrze ukorzenione, które mają już listeczki trzymam na parapecie, a te maluszki są za wielką donicą w salonie. I sama nie wiem co z nimi począć. Czy całą zimę je tak przetrzymywać, czy wynieś do chłodnego. Niektórzy radzą, by te dobrze ukorzenione wsadzić już do gruntu, ale boję się, bo one są takie delikatne.
O to super, też planuję lustro u siebie, głównie, żeby siedząc na tarasie placu sąsiada nie oglądać i tak kombinuję, czy 2,40 x 1,5 to nie za duże.
Jakbyś miała jakieś zdjęcia jak powstawało, co macie na plecach lustra, też cegłę, tzn. czy całość jest z cegły.
...lustra w sumie mam trzy a może dwa, sama nie wiem jak to liczyc...to jest spore z tego co pamietam to 2 x 2...chyba...jutro sprawdzę i może obfocę jak zdążę po pracy i nie będzie ciemno...