Oplata konar drzewa...mam go już chyba trzy lata i nie zauważyłam żeby się rozłaził...ale będę go pilnować...dziękuję.Nie mogę zrobić fotki kaliny w całości,chyba,że z drabiny,W tym roku kwiaty są na wszystkich gałązkach.
własnie mialam posprzatany ,ładnie poukładane drzewo do palenia,najelam latem PANA do pomocy z którym cieliśmy dwa dni drzewo wrrrr,a tu przyszli na łatwiznę
i zaraz mnie Haniu ochrzanisz bo byłam dziś w ogrodzie ale tylko na chwilkę za namową bogdana .
przespałam cały Bozy dzień do 16-tej az wyrzuty troche miałam
zrobiłam parę fotek chociaż ,i ziemniaki podsypałam ziemią bo już czas i pot mnie oblał i koniec powiedzialam-jade do domu,antybiotyk strasznie mnie osłabił
parę fotek
mam biało hi hi,ale to nie śnieg to Kalina
róza z patyczka zeszłorocznego juz ma pąka !!!!!!!!!!!
Mnie się kalina zawsze podobała. Piękna jest jak kwitnie. A buksy na pewno dojdą do siebie. U mnie w jednym miejscu też chorują, w takiej obwódce narożnej. Ale mam nadzieję, że też dojdą do siebie.
Czy ta kalina pachnie? Nie mam takiej, mam kilka innych, pokazywałam je u siebie, ale moje pachną
Ładne masz azalie, moje nie nadają się do pokazywania, po dwa kwiatki, reszta zmarzła.