Sylwia - w tym świetlistym tunelu dzisiaj się otyrałam ku mojej radości, a rudbekie bardzo chcę mieć gdzie popadnie - będę przesadzać te darmowe sadzonki - kwitną do teraz - pokochałam je aż dziw że dopiero teraz
Gosia - zjawiskowo dziękuję - 4 dni zasuwałam w ogrodzie i mój luz się zwiększył

sporo zrobiłam ale widzę ile przy takim ogrodzie jak mój będzie wiosną do ogarniania
nie narzekam , to grabienie to robota głupiego ale jak bardzo relaksuje
pracusie to pozytywne określenie - pracusiu :
Łucja - coś czuję że czekasz na sianie hehe , orlaję widziałam piękna
ale o co chodzi z tym nie wysiewaniem zwariowałaś ?
zainspirowałaś mnie muszę opisać moje wyniki siania tegoroczne - zaskakujące mam wnioski
rudbekia i tak nr 1
one kwitną nadal
Kasia - wstawaj z kolan

- jak zobaczyłam co się dzieje w tych moich wrotach to poleciałam focić - ktoś rozpalił ognisko i był siwy dym wszędzie - takie efekty specjalne hehe
kalina angielska ze spokojem się wybarwia
Agnieszka - a tak to jest jak się nagapi na fotki albo filmiki jakieś i potem widzi taki pusty zapaciany ogród to takie doły się tworzą
dzięki za pocieszkę - nie wiedziałam że mój ogród może inspirować
a może rośliny do kupowania co ? bo ja nakupiłam w tym roku i teraz mam wysadzam
jaśli Ci kwitną piwonie to nie okrywaj, ja mam nową rabatę piwoniową i nie mam pewności czy posadziłam na odpowiedniej wysokości więc przykryłam
ostatnio naoglądałam się filmików o piwoniach - kurcze brrr szkoda że przed przesadzaniem piwonii na nową rabatę nie nagapiłam się na filmiki
teraz wiem że 5 cm i ani mniej i ani więcej ma nie być posadzona głębiej
najlepiej to określono że z linijką o ! i z tym się zgadzam i nie ma co marudzić że nie kwitną - zrobiłam to na oko więc będzie loteria albo zakwitną albo nie.
taki zestaw mi kwitnie