Zawilce poznałam tu na Ogrodowisku, ale u nas były niedostępne. Poprosiłam pewną Ogrodniczkę i Ona dobrą ręką podzieliła się ze mną. Pięknie mi rosną i ślicznie kwitną. Tu szeroki uśmiech do Nallar
Dawno Cię nie było u mnie, więc miło mi, że mnie odwiedziłaś. U nas co roku w lecie mam suszę. Zastanawiam się czy od południowej strony nie zlikwidować trawnika, bo nawet teraz jest suchy. Chyba w zimie nazbieram w lesie kory i zasypię go całego. Myślę, że będzie wtedy lepiej wyglądać. Nawet zdjęć tam nie robię przez to przyrośnięte siano. Różyczka dziękuje za pochwałę
Skończyłam wyklejać jedną rurę, druga na ukończeniu, ale jeszcze trochę mi zejdzie. Strasznie długo schodzi z taką mozaiką.
posadzone pasami wysoka rozplenica którą kupiłam w Wojsławicach i podzieliłam jesienią, red baron też, a rozchodnik wczoraj ukopany u mnie, musze ukopać jeszczze 5 sztukę bo nam brakło do pełni szczęścia
niby nic 3 rzędy roślin, małe kłosiki, ale od razu zrobiło się fajnie
Tutaj ma takie nieciekawe miejsce, jest górka a pod nią betonowa otoczka z pokrywą na studnię , dałyśmy dookoła proso a wokół posadzimy tommalise i mam nadzieję że trochę zakryję ta "górkę", roże jeszcze u mnie w warzywniku bo czekamy na pogodę na ich przesadzanie