Miałam i jeszcze na Danusię czekam, choć trudno o termin weekendowy. Ale ja to świetnie rozumiem, a dla takiego gościa dzień w tygodniu robi sie dniem specjalnym Danusiu Twoja dostawa Jezówka Milkshake- podzielę przed Twoim przyjazdem by nie uschła - a jest już duża i jest co dzielić No i płyty - jest ich trochę
Trawnik ma wypalone dziury po psim moczu i pełno kretówek... Ale poza tym jest... pieknie
O - zapomniałam jaka tu masa ciepła jest Narodziny... -po lewej stronie jest wylinka
Czy to prawda, że szałwie po trzecim sezonie obumierają??? Taką informację dzisiaj dostałam Ten buczek miniaturowy po postrzyżynach przez zająca ładnie się zregenerował wiąz też się zagęszcza
Takie rzeczy na klamotach były, głowa Buddy wielka za 95zł i I dwie fontanny za 175zł. Ale w sumie nie wiem czy za szt, cz za dwie . Fajna skrzyneczka, co?
Proszę bardzo, taki mam srodek. Było o nim w jednym z ostatnich odcinków Mai. Kupowałam na all. Tylko jak bedziesz zamawiac to zwracaj uwagę na koszt wysylki, bo niektorzy sprzedawcy liczą sobie normalnie, a i.ni po 10 tys. Choć bardziej bym ich naciagaczami nazwała. A roslinka, ktora robi mega robote to wywlucznik.
Jedyne ładne co mam prócz hortensji teraz to wrzosy