Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

Milka 11:39, 29 paź 2017

Cieszę się, że marcinki się spisały i super kwitły
Katkak 12:49, 29 paź 2017

dana1s napisał(a)
U Ciebie pięknie i kolorowo, przyszłam podbudować ducha bo u nas leje non stop od dwóch dni.
Takie kolorki powodują, że człowiek z miejsca się uśmiecha
Twój ogród jest bardzo w moim stylu, te pokoiki ogrodowe wyglądają bardzo zachęcająco i człowiek ma ochotę w każdym chwilę posiedzieć. Cudnie!
Miłego weekendu!!

U mnie też leje i w dodatku tak wieje, że łeb urywa. Krety tak mi ogród zryły, że miejscami pięta zapada się kilka cm niżej. Masakra, zęby sobie można wybić. Jak tak dalej pójdzie to na wiosnę będę miał ogród piętro niżej . Cieszę się, że podoba Ci się u mnie. Jeśli o ogrody chodzi to chyba tak samo nam w duszy gra . Na wiosnę jeszcze jeden pokój ogrodowy powstanie. Podjazd i miejsce na ognisko w jednym . Dzięki za ciepłe słowa Danuś .
Milka 12:52, 29 paź 2017

To kibicuję, fajnie się zapowiada krety to cholery, u mnie psy takie dziury ryją, co wygryzają nie mam pojęcia, ale nogi można skręcić
Pogoda u nas też do kitu, mówiąc delikatnie
Katkak 12:52, 29 paź 2017

kasiek napisał(a)
Śliczne kolorki Buziole zostawiam, ja mało przed kompem w domu siedzę, za duo zajęć dodatkowych ... Byle do Świąt potem może spokojniej będzie...

Kasia ja w domu też prawie nie siedzę na komputerze. Kolorki jakie kocham, u Ciebie też ich mnóstwo . Dokupiłam jeszcze krzewuszkę Rainbow, będzie jeszcze jeden kolorowy akcent . U nas nic nie wróży żeby miało zwolnić, bo ani Filipowi się godziny w szkole nie zmienią, ani mi w pracy i biegamy z Krzychem z jęzorami na brodach prawie . Byle do wakacji .
Katkak 12:52, 29 paź 2017

Milka napisał(a)
To kibicuję, fajnie się zapowiada krety to cholery, u mnie psy takie dziury ryją, co wygryzają nie mam pojęcia, ale nogi można skręcić

Irenko bardzo jestem Ci za nie wdzięczna. Wiesz, że nadal kwitną? Niesamowite są .
Katkak 12:54, 29 paź 2017

Milka napisał(a)

W tamtym roku sporo kasy wydałam na trutki i inne odstraszacze, ale to nic nie dało. W tym więc biernie się przyglądam, bo co robić. Jakby mi taki pod łopatę podlazł to z premedytacją bym ukatrupiła nie bacząc, że są pod ochroną.
sylwia_slomc... 12:55, 29 paź 2017

Kasieńka wrzuciłam wczoraj te karmniki
sylwia_slomc... 12:57, 29 paź 2017

Katkak napisał(a)

W tamtym roku sporo kasy wydałam na trutki i inne odstraszacze, ale to nic nie dało. W tym więc biernie się przyglądam, bo co robić. Jakby mi taki pod łopatę podlazł to z premedytacją bym ukatrupiła nie bacząc, że są pod ochroną.

Kochana ja to się zastanawiam z jakich powodów ta ochrona jeszcze obowiązuje skoro jest ich tyyyyyyleeeee......
Katkak 12:57, 29 paź 2017

Hortka wyhodowana z patyczka od Ewci z Gdańska - You and me Passion. Zobaczcie jak cudnie się ukorzeniła . Oprócz niej ukorzeniła się także Bavaria. Tamta już z półtorej miesiąca w gruncie siedzi, a ta od dziś .

Katkak 12:57, 29 paź 2017

sylwia_slomczewska napisał(a)

Kochana ja to się zastanawiam z jakich powodów ta ochrona jeszcze obowiązuje skoro jest ich tyyyyyyleeeee......

No właśnie, dziwne.