Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 15:24, 16 cze 2013

Do góry
Pokaż te zamierające bukszpany
Boćkowe perypetie ogrodkowe 15:24, 16 cze 2013

Do góry
bociek napisał(a)
Podjelam decyzje Za sprawa Ani Asc, ktorej kwiaty czaruja nieprawdopodobnie Na mydlanej kombinowalam gabionowa sciane a pod nia warzywnik. M sie krzywil na gabiony. Warzywnik... chyba nie dojrzalam jeszcze do tego. No i postanowilam, ze tam bedzie kwietnik. Z malwami, ostrozkami, orlikami, dzwonkami i co tam jeszcze mi wpadnie do glowy. Zima bede kombinowac co i jak, a na wiosne rusze
A niech tam, jak mi sie nie spodoba to zawsze moge wrocic do koncepcji z gabionem. Mydlana nie jest na widoku, to wneka przy przejsciu z przodu na tyly Jest na scianie poludniowej
Dobrze kombinuje?

Skoro dojrzałaś do bylinowej..... To na tym pustym miejscu pomyśl o trejażach z angielkam - austinkami

A tak swoją drogą to kolejowa powala na kolana (żadna nowość ), kulkowa niemal juź konkuruje z Nie tylko bukszpanowym .... Więc czekam na bylinową i może kiedyś angielską
Ps zarazisz się różami, zobaczysz

Czy będziesz u Danusi za tydzien??? I nie pisz, że nie!!!
Rododendronowy ogród II. 15:19, 16 cze 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Uwielbiają jedzonko dla kota, ale nie ma pewnosci czy koty wcześniej się o nim nie dowiedza, a poza tym lubią miejsca pod krzakami a na zimę pod jałowcami rozłożystymi , czy świerkami czy kupą gałęzi najlepiej też świerkowych , ale zeby przyszły to musza byc w okolicy i miec możliwośc wejścia np pod bramką czy bramą.Psa sie oczywiście boją ale nie az tak żeby przez niego nie przyszły.

Ani jałowców, ani świerków u mnie nie ma... Kotów pełno więc jedzenie też zjedzą. Tytus chyba nie będzie problemem bo to pies domowy, w ogrodzie przebywa wyłącznie w moim lub innych domowników towarzystwie Chyba muszę sobie jeża kupić lub jabłka wyłożyć jesienią
Blaski i cienie nowego życia 10:41, 16 cze 2013

Do góry
ewa004 napisał(a)
Szkoda że ja nie mam syna tez by kosił
Męża mam, ale lepiej żeby on nie kosił
Ja mu nie wierzę w tych sprawach ,w tym roku przy skalniaku i płotach spryskał randapem ,żebym się nie męczyła
Strasznie to wyglądało ,myślałam że szału dostanę , trawka odbiła ,ale nie wszędzie wygląda to okropnie
A jak by kosił to pewnie wszystko jak leci

wychowasz go ... Kiedyś....
Kondziowy Ogród :) 10:39, 16 cze 2013

Do góry
Szkoda,

Pracuj wydajnie i materiałooszczędnie
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:37, 16 cze 2013

Do góry
Anula zatem brakuje sportu...

Jeziu jakie trytomy...
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 10:36, 16 cze 2013

Do góry
Ps ja wolę częsciej pojechać na tygodniowe urlopy - raz na kwartał (np narty wiosną) niż na dwutygodniowy urlop... Dobija mnie myśl, że już po wakacjach...
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 10:35, 16 cze 2013

Do góry
Karola ja się nie mogę przyzwyczaić do urlopu poza lipcem i sierpniem
Fakt dorosła córka nadzorująca dom to skarb
Rododendronowy ogród II. 10:32, 16 cze 2013

Do góry
Bożenko jak zwabić jeze do mojego ogrodu. Czy pies je odstrasza?
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 10:30, 16 cze 2013

Do góry
Karola wiesz, że dlatego dwutygodniowych urlopów nie lubię? Wyjeżdżasz zostawiasz ogród wymuskany, wracasz busz chastów, robactwo albo co gorsze ususzone wszystko.
Dlatego z M postanowiliśmy jednen urlop krótki w czerwcu a potem powtórka pod koniec września najpiekniejsze chwile spędzimy w ogrodzie
A w czasie nieobecności włączone nawadnianie i córka stojąca na strazy....

Tylko jak przechować jednoroczne... W ubiegłym roku zalali mi.... Ledwo reanimowałm....
Ogrodnik Mimo Woli cd 10:27, 16 cze 2013

Do góry
Ania jakoś nie wyobrażam sobie ciebie jako małej czarnej kulki, raczej czarny patyczek...
Może słodzycze podjadasz lub pifko?

Mnie traz gubią truskawki ze smietaną
Ogród Nebel 10:25, 16 cze 2013

Do góry
Graby są super, tylko szybko rosną, czy nie zasłonią ci rabaty, bo jeśli dobrze widzę przebiega po środku rabaty pieknym zawijaskiem.
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 10:21, 16 cze 2013

Do góry
Ewo pewnie będę zadowolona tylko incredibal była 2x droższa.... Czekam ciepliwie na ich kwitnienie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:20, 16 cze 2013

Do góry
Aga ja muszę sobie zrobić fale Dunaju tylko jak ... Strasznie mi bukszpany w tym roku urosły i muszę je wreszcie równo uciąć... Ale się bojam, że znów krzywizny mi wyjdą.... Lub pasmo górskie w przekroju...
Wersja mini mini 10:18, 16 cze 2013

Do góry
stychaz napisał(a)
Mi się na szczęście udało doświadczeń organoleptycznych uniknąć i obrzydliwiec poleciał za płot. Cieszę się, że za płotem mam zarośnietą czyjąś działkę, to mogłam sobie go bezkarnie wyciapać.

Zakupy muszę posadzic coby zobaczyć czy nie muszę czegoś dokupić

Dziewczyny, szukam czyśca wełnistego, gdyby ktoś w jakiejś szkółce we Wro widział przypadkiem, to proszę o info. Raz widziałam w ZC ale wyglądały masakrycznie. Ostatnio pytałam w Kwiatonie ale Pani skonsternowana zrobiła oczy i powiedziała, że chyba był ale pewna nie czy to było to

Pozdrawiam Wszystkich niedzielnie

Ja czyśca też szukam. Gdy zobaczę dam cynk. Muszę sobie róże nim podsadzić, uwielbiam jego szarość... Chyba pójdziemy do Irenki na szaber : Wyjechała to możemy kraśc Tylko Dżaga i Zygmunt ... Ja siem bojam
Nasz przydomowy ogródek 10:17, 16 cze 2013

Do góry
Zbyszku wieczorkiem zapraszam na fotki trejaży z powojnikami. Espeszjali for ju

Taką hortensję krzewiastą ma moja teściowa. Od 20 lat podziwiam jej kwitnienie. Jesienią w czasie rewolucji w ogródku teściowej przesadziliśmy ją.... Modlę się aby zakwitła
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:15, 16 cze 2013

Do góry
Zbysiu uczymy się całe życie... Ile lat jednak trzeba czekać na taki czosnek.....
Ogród z perspektywą na przyszłość 10:14, 16 cze 2013

Do góry
Muszę sobie te trzykrotki obejrzeć kiedyś w realu
Kondziowy Ogród :) 10:13, 16 cze 2013

Do góry
Kondzio to dzisiaj cieszymy się słoneczkiem. Wystawiamy twarz do słońca
Będziesz u Danusi za tydzień?
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 10:11, 16 cze 2013

Do góry
Ewo pytam się o Twoją horti bo moja incrediball wygląda jak Twoja anabell.... Ma wiotkie pędy zamiast sztywnych... Chyba mnie wkręcili.....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies