Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

Madzenka 15:24, 16 cze 2013

bociek napisał(a)
Podjelam decyzje Za sprawa Ani Asc, ktorej kwiaty czaruja nieprawdopodobnie Na mydlanej kombinowalam gabionowa sciane a pod nia warzywnik. M sie krzywil na gabiony. Warzywnik... chyba nie dojrzalam jeszcze do tego. No i postanowilam, ze tam bedzie kwietnik. Z malwami, ostrozkami, orlikami, dzwonkami i co tam jeszcze mi wpadnie do glowy. Zima bede kombinowac co i jak, a na wiosne rusze
A niech tam, jak mi sie nie spodoba to zawsze moge wrocic do koncepcji z gabionem. Mydlana nie jest na widoku, to wneka przy przejsciu z przodu na tyly Jest na scianie poludniowej
Dobrze kombinuje?

Skoro dojrzałaś do bylinowej..... To na tym pustym miejscu pomyśl o trejażach z angielkam - austinkami

A tak swoją drogą to kolejowa powala na kolana (żadna nowość ), kulkowa niemal juź konkuruje z Nie tylko bukszpanowym .... Więc czekam na bylinową i może kiedyś angielską
Ps zarazisz się różami, zobaczysz

Czy będziesz u Danusi za tydzien??? I nie pisz, że nie!!!
Madzenka 15:24, 16 cze 2013

Pokaż te zamierające bukszpany
Mala_Mi 19:55, 16 cze 2013

Myślę, że dobrze kombinujesz.. bylinowa ma tylko nie być na widoku centralnie, bo zimą jest już brzydka i wczesna wiosną... ale za to cały sezon to raj dla oczu i kupa niespodzianek.. i Madżenka dobrze gada.. posadź róże i do róż dołóż resztę.. ostróżki , napastnice i inne byliny świetnie grają z różami Na wiosnę wetkniesz trochę krokusów i tulipanów
JulkAd 20:06, 16 cze 2013

bociek napisał(a)

[b]Julita
, sadz mieczyki szybciorem, moze do jesieni zdaza Buksiki ratuje, dostaly za rada any-art siarczan potasu. Jeszcze dzisiaj nie robilam obchodu, dopiero wstala

Takiej to dobrze....może spać do południa...ja nie mogę, bo mnie globus później boli.....mówisz sadzić?.....no to posadzę
JulkAd 20:11, 16 cze 2013

Marzena2007 napisał(a)

Skoro dojrzałaś do bylinowej..... To na tym pustym miejscu pomyśl o trejażach z angielkam - austinkami

A tak swoją drogą to kolejowa powala na kolana (żadna nowość ), kulkowa niemal juź konkuruje z Nie tylko bukszpanowym .... Więc czekam na bylinową i może kiedyś angielską
Ps zarazisz się różami, zobaczysz

Czy będziesz u Danusi za tydzien??? I nie pisz, że nie!!!

Jestem za.... pomysł Marzenki na róże jak najbardziej....i nie bojaj siem kolców, nie takie one straszne
Kindzia 10:33, 17 cze 2013

Ale szałwie u Ciebie pięknie wyglądają...te białe przed fioletowymi to tyż szałwie???

Mistrzostwo...
ewa004 11:16, 17 cze 2013

Hej hej byłam tu
Magda70 11:30, 17 cze 2013

Byłam...i szlag mnie trafia, że moje trawki jeszcze malutkie...kolejowa wymiata...jak zwykle

Kwiatki sadź...a róże i tak w końcu posadzisz jak nie w tym roku to w przyszłym....
ewa004 11:49, 17 cze 2013

I ja jestem pewna że róże posadzisz
gierczusia 20:57, 17 cze 2013

Nom .. Bylinowa... Bociuś. będzie miodzio .. Zresztą , co ja bajdurzę.. Jest miodzio ,a będzie miodzio do kwadratu ..