BusyBee - fajny nick . Dziękuję Ci za te słowa. Mój ogród bardzo się zmienił, bo o roślinach wiedziałam sporo, ale nie umiałam ich zestawiać. No i kiedyś nie było forum i innych źródeł inspiracji.
Trzeba mieć jednak wyczucie w wybieraniu i budowaniu swojego otoczenia, żeby się czasem nie okazało, że sąsiedzi mają dokładnie to samo .
Czekam z niecierpliwością na Twój wątek. Nawet jeśli nie będziesz na bieżąco, nie szkodzi. Zmotywujemy Cię.
Widzę Olu, że u Ciebie akcja róże. Chętnie będę podczytwywać wątek bo sama jestem na etapie tworzenia "różanki". Na chwile obecną mam w obwódce bukszpanowej wsadzone różyczki Eden Rose i Pomponellę. I zastanawiam się co dalej i kiedy wsadzać. Czy same trawki, czy jakieś byliny (a jak tak to jakie), czy wsadzać już, czy czekać do wiosny, czy może coś zimozielonego dodać. Same dylematy
Zaznaczam sobie Twój wątek, bo widzę, że tez jesteś na etapie wyboru róż. Załozyłam u siebie rózankę, na chwilę obecną mam wszadzoną Eden Rose i Pomponellę. Ale to małe krzaczki, czekam na przyszły rok na jakiś efekt. Zastanawiam się co do nich dosadzać, czy same trawki, czy tez inne byliny, a może coś zimozielonego. Same dylematy.
Czekam na zdjęcia hortensji. U siebie mam limki i teraz dokupiłam vanilki, które chyba w tym roku nie zakwitną. Musze jeszcze dokupić jakąś i zastanawiam się czy pozostać przy tych dwóch gatunkach, czy wprowadzić inne.
Nie wierzę że w Twoim grafiku sa takie chwile. Tyle się u Ciebie dzieje i jeszcze masz czas tak się na forum udzielac,że zastanawiam się ile godzin ma Twoja doba