Witam i dziękuję wszystkim odwiedzającym.
Po ataku śniegu, dzisiaj dla odmiany atak mrozu -8 to jak to powiedział Sebek lekka przegibka
Czuje że chyba zima chcę mnie zachartować przed wyjazdem, bo tam w Górach Skalistych na pewno pogoda nie rozpieszcza. Kilka porannych fotek dla Was i oczywiście gorąco pozdrawiam.
Czytałam trochę o tym ciurkadełku i wychodzi na to, że można w bardzo prosty i tani sposób zrobić, a na tym mi zależy, chcieliśmy oczko wodne, ale to już dużo droższa impreza, ściana wodna też dość droga no i pracochłonna
Święta Dzisiaj już poczułem ich klimat...jak w radiu leciało Last Christmas Myślę, że po Zaduszkach ( choć dla mnie to dzień 0 ) będzie szaleństwo z flagami
Święta Dzisiaj już poczułem ich klimat...jak w radiu leciało Last Christmas Myślę, że po Zaduszkach ( choć dla mnie to dzień 0 ) będzie szaleństwo z flagami
Mam taką przesuwną bramę - co cała jedzie w bok. Robiona była na zamówienie, bo tak jak płot jest kuta.
Brama chyba ma długość 6 metrów - włącznie z tym "czymś" w kształcie trójkąta co jest na boku i gdzie są umieszczone kółka
Otwór w murze na bramę? Nigdy takiego czegoś nie spotkałem Brama zawsze się chowa za murem lub za płotem, nigdy w środku
To np. jest brama Danusi.
Gotowe bramy są do kupienia w marketach budowlanych typu Obi, Castorama, ale jakość jest nieporównywalna do tych kutych - cena zresztą też Jakbyś robiła na zamówienie to i tak będzie musiała przyjechać osoba, która ją będzie robić pomierzyć wszystko
O Sebek skąd znasz moje myśli
Zegar słoneczny to fajna sprawa ostatnio Danusia pokazywała w tym nowym ogrodzie i bardzo mi się podobało, tylko jak zlokalizowałem taki za 1200 to mi przeszło. Ale zegar słoneczny to coś co bym chciał mieć w ogrodzie choć nie koniecznie na końcu tej alejki.