Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród w Holandii 18:59, 04 paź 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)

Fajna ta nowa rabatka - w przyszłym roku będziesz miała busz

prerię Sebku, prerię

Zwał jak zwał
Ogród w Holandii 18:57, 04 paź 2012

Do góry
Miło było sobie to odświeżyć Właściwie rośliny wcale nie wyszukane tylko ta ilość robi takie wrażenie
Początki w Kruklandii 18:54, 04 paź 2012

Do góry
Rośliny po prostu tak zadziałały na zmianę temperatury... Jednak są także trochę niedożywione - wiosną nadrobisz
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 18:53, 04 paź 2012

Do góry
Witam w nowym wątku
ogrodoweimpresjejolki 18:52, 04 paź 2012

Do góry
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Thuja "Aureospicata" 18:07, 04 paź 2012

Do góry
Jeśli żywotników się nie zasuszy to nie będą mieć szyszek albo przynajmniej małą ilość. Moje brabanty w tym roku nie mają szyszek w ogóle Na taki nieformowany szpaler to raczej tak - tylko musiałaby być z tyłu, bo jak widzisz niemałe drzewo to jest
Ogród w Holandii 18:02, 04 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

prerię Sebku, prerię
Różaneczniki - choroby i szkodniki 18:02, 04 paź 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Sebciu, kompost przy RH Magja odradzała, bo odkwasza ph.

To niedobrze... Ale dobrze wiedzieć - dziękuję
Różaneczniki - sadzenie i pielęgnacja 18:00, 04 paź 2012

Do góry
Nie dopuść do przesuszenia - to jest najważniejsze.
Ogród w Holandii 17:58, 04 paź 2012

Do góry
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:51, 04 paź 2012

Do góry
Kolejna do Holandii jedzie Udanych zakupów cebulowych
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 17:45, 04 paź 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
to zdjęcie z czosnkami bomba, juz je chyba gdzieś widziałam i to była inspiracja dla mnie z czosnkami, ale czy tak to u mnie wyszło? na wiosnę zobaczymy, o ile coś ich nie zeżre
i dzięki za rzekę kwiatów

Więcej zdjęć jest w tym wątku

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2226-packwood-house-anglia
Ogrodnik mimo woli 14:07, 04 paź 2012

Do góry
Ale cudnie wygląda ta rozplenica w tych kropelkach - w ogóle wszystko jest cudne
Holandia w jesiennych kwiatach i trawach 14:00, 04 paź 2012

Do góry
Przepiękne miejsca zwiedziłaś Danusiu - strasznie mi się w tej Holandii spodobało - czuć angielskie klimaty, ale także dodają wiele rzeczy od siebie, które nadają tym ogrodom indywidualność
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 10:17, 04 paź 2012

Do góry
Marzenko z O, cieszę się, że i mnie w końcu udało się z motylami

Tereniu, serdeczne dzięki za cudny pejzaż, zawsze kojarzy mi się z dzieciństwem i raduje i fajnie, że do mnie zaglądasz

Ani ana_art, róża cudna, dzięki za tak subtelny kwiat i twój udział w moim watku i inspiracje z gazonami
winogron postaram się wysłać, podaj adres na PW

Jula, cieszę się, że dołączyłas do nas i być może w realu dojdzie do spotkania, bo odległośc nie jest taka straszna! a to mój ulubiony powojnik

Daneczko69, dzięki za gratulacje i cudne kwiaty, które własnoręcznie wysiałaś, śliczne

AniuDs, zawsze byłas dla mnie inspiracją w kwestii róż; mogłam się tak wiele od ciebie nauczyć, dzięki serdeczne
Aniu asc, ten klon zachwyca i rozgrzewa, ta super kolorystyka! dzięki za wszystkie piękne słowa o mnie i o wątku, buziaki

Bożenko, przepiękny bukiet róż, dziękuję, twój ogród to nie tylko rh, ale i całe mnóstwo innych piękności
Aniu annawu, dziękuję za gratki ii cudny kwiat, chyba taka wyjątkowa jeżówka i zapraszam do nowego wątku, tam też sie powinno dziac, bo tyle przede mną
Sebek, dzięki za tę rzekę kwiatów i za powitanie mnie jak sie pojawiłam na wątku, no popatrz jak to zleciało

Aniu an_tre, śliczny kwiat, bardzo dziękuję za życzenia i za to, że dzięki tobie zrobiłam podpis wątku, bo inaczej byłabym niewidoczna i nie mogłabym tu z wami dzielić sie ogrodem i innymi jak to u nas tutaj na forum, pobocznymi, życiowymi sprawami, o spotkaniach nie wspominając
Evchen, dziękuję i podziwiam urodę tego zdjęcia, piękne i tajemnicze
Sylwia, i ja dziękuję i widzę, że fotki coraz piękniejsze, zresztą w tak pięknym ogrodzie jak twój, jest co uwieczniać i pokazywać...bukiet przepiekny, wstawiłam do wazonu

Ell/Ela, bardzo ci dziękuję, wyjątkowa biżuteria...dokładnie w moim guście cieszę się, że tyle stron wspólnie minęło i że dana była okazja poznać sie osobiście

Eliza, dziękuję za tak wyjątkowe życzenia bez was wątek zamiera, to jest wspólne dzieło kwiat przepiękny, kiedyś będę je miała na tarasie
Madziu, dziękuję, moja ulubiona dekoracja, tajemnicza i taka świeża dzięki twojej pomocy, nowy wątek zaczniemy

Marku, serdeczne podziękowania ślę w życiu bym nie pomyślała, że dojdę do tysiąca w ciągu 8 miesięcy! ot gaduła ze mnie; zapraszam do nowego wątku, który niebawem będzie
Basiu, ten miłek niby taki skromny, a taki cudowny i radosny, dziękuję, trafione jak ulał do Miłkowa i za wszystkie rady, dzięki którym łatwiej mi szło w ogrodzie

Ula, dziękuje i pozdrawiam i podziwiam ten kwiat hortensji w towarzystwie traw; zapraszam do dalszych pogaduszek w nowym wątku, bo co roku wiosna i mnóstwo planów
Iza. dziękuję i zapraszam nadal do siebie, a te lekko różowe róże idealnie pasują do ciebie i twojego klimatycznego tarasu; tyś juz ogrodniczka na 1000%

Aniu monte, wyjątkowa róża, tyle kolorów w jednym i mam nadzieję, że jak do tej pory, wspólnie ten nowy wątek będziemy tworzyć

Marzenko2007, nie ma co wybaczać serdeczne dzięki i do miłego zobaczenia

Grupo/ Agus, bardzo dziękuję, wiem, że wiele przed nami i wyzwań i spotkań, tylko ten czas tak szybko leci, a ja jestem ciekawa waszego zakątku i tego co będzie się tam działo

Viva, ale jaki bukiecik!!! tyś kolejna królowa róż w przepięknym ogrodzie dziękuję

Kasiu/Kindzia, tobie nie tylko za gratulacje dziękuję, ale i za prezent, wysłac taką wielką budleję, to nie lada wyczyn!! podziwiam i dziękuję

Danusiu, tym bardziej dziękuję, że pamiętasz, mimo atrakcji w Holandii; nie byłoby tych stronek, gdybym nie trafiła na ciebie i ogrodowisko, więc dziękuję podwójnie zdjęcie mistrzowskie

Lena i tobie również serdecznie dziękuję za kwiaty i gratki i mam nadzieję, że wspólnie te nowe tysiąc stron uzbieramy

w podziękowaniu moi kochani goście, zostawiam kwiaty...fajnie, że mogę tu być z wami!

Ogród z perspektywą na przyszłość 08:30, 04 paź 2012

Do góry
Sebek, dzięki. Jeszcze nie jest skończony Tak jak z ogrodem jest ciągle coś do zmiany
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 23:28, 03 paź 2012

Do góry
Gunia, Ozz i Marku -potraficie zachęcić do lektury. Gratuluję Wam tego. A z tym ogródkiem to Sebek może być Twoja mocna strona tej lektury, więc czytaj z zapartym tchem. Pamiętam jak moja mama się zachwycała Panem Tadeuszem- oczywiście w wieku dojrzałym. A ja jakoś nie rozumiałam tego Sebuś więc czytaj a potem czosnki Gladiatory dokupisz jeszcze.
Ogród u stóp klasztoru 22:28, 03 paź 2012

Do góry
Sebek ty nie mądruj - wiesz ile nerwów to kosztowało Anię z Rzeszowa ----ja to widziałam ile dziewczyna się nagimnastykowała
Ogród z perspektywą na przyszłość 22:23, 03 paź 2012

Do góry
Jaaaaki Ty masz dooooom...o_O Cuuuudowny!!!!
Ogród u stóp klasztoru 22:17, 03 paź 2012

Do góry
No fiesz! Wstydzić się? Nie wiem czeeego
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies