Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

baraga1904 21:07, 03 paź 2012

Sebek napisał(a)

...oj...Pan Tadeusz...czytało się..ale latka temu
...polonistka byla wymagająca i pamietało się wiele szczegołow jednak czas robi swoje z pamięcią...
..a propos..wianek ekstra...
...ale mam refleks...co?

Z refleksem nie bardzo czaję - może chodzi o upływ czasu do zobaczenia wianka od jego pokazania? :0 Jeśli tak to się nie przejmuj - to najświeższy temat u mnie

No i bardzo fajny masz awatarek - dla mnie powiewa angielskim klimatem

...dokładnie o to mi chodziło z tym refleksem.. za duzo czasu nie mam na dokładne odwiedzinki u każdego na forum i często coś mnie tam ominie ciekawego..dobrze że można wrócic wstecz..
..dzięki za pochwałę awatarka - bardzo retro wyszedł...
...serio to wyglądam na nim jak moja babcia w czasach swojej młodości..
gusiarz 21:18, 03 paź 2012

Sebastian - powalające zdjęcie......
Moje ukochane kolorki. Ach te czosnki, jak się nimi nie zachwycać
gunia1990 21:40, 03 paź 2012

niestety lepiej przeczytać całość, bo potem Cie nauczycielka o czarną polewkę zapyta albo o Telimenę i mrówki? ale na końcówce się skup, zwłaszcza od momentu zajazdu, czyli jak dobrze pamiętam księga ósma.
Jeśli zapomnisz o tym całym rymowaniu,a skupisz się na historii to uda Ci się przeczytać całość do poniedziałku, uwierz mi
( a żeby się zmotywować to sobie powiedz, że po przeczytaniu kupisz coś do ogrodu)
Sebek 21:53, 03 paź 2012

Noo to jest pomysł - chyba przeczytam
Ozz 22:09, 03 paź 2012

Czytaj, czytaj, po pierwszej księdze to już leci jak beletrystyka
MarekW 23:18, 03 paź 2012

Koniecznie przeczytaj bo film to nie to samo, a w Panu Tadeuszu też mnóstwo opisów przyrody , polowań, ogródka gdzie Zosia buszowała i wiele wiele innych ciekawych momentów.
Urszulla 23:28, 03 paź 2012

Gunia, Ozz i Marku -potraficie zachęcić do lektury. Gratuluję Wam tego. A z tym ogródkiem to Sebek może być Twoja mocna strona tej lektury, więc czytaj z zapartym tchem. Pamiętam jak moja mama się zachwycała Panem Tadeuszem- oczywiście w wieku dojrzałym. A ja jakoś nie rozumiałam tego Sebuś więc czytaj a potem czosnki Gladiatory dokupisz jeszcze.
wiunia 00:17, 04 paź 2012

Sebku , mam "małe" zaległości na Twoim wątku, zaglądam, a tu wszyscy o wianku, więc czmychnęłam do tyłu i co widzę - superaśny jesienny wianuszek masz potencjał, no, no
Pozdrawim !
Milka 14:25, 04 paź 2012

to zdjęcie z czosnkami bomba, juz je chyba gdzieś widziałam i to była inspiracja dla mnie z czosnkami, ale czy tak to u mnie wyszło? na wiosnę zobaczymy, o ile coś ich nie zeżre
i dzięki za rzekę kwiatów
Gardenarium 16:05, 04 paź 2012

To nasza wspólna Anglia Irenko, jest to gdzieś we wspominkach z wyjazdu na Chelsea

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies