Marzenko z O, cieszę się, że i mnie w końcu udało się z motylami
Tereniu, serdeczne dzięki za cudny pejzaż, zawsze kojarzy mi się z dzieciństwem i raduje

i fajnie, że do mnie zaglądasz
Ani ana_art, róża cudna, dzięki za tak subtelny kwiat i twój udział w moim watku i inspiracje z gazonami

winogron postaram się wysłać, podaj adres na PW
Jula, cieszę się, że dołączyłas do nas i być może w realu dojdzie do spotkania, bo odległośc nie jest taka straszna! a to mój ulubiony powojnik
Daneczko69, dzięki za gratulacje i cudne kwiaty, które własnoręcznie wysiałaś, śliczne
AniuDs, zawsze byłas dla mnie inspiracją w kwestii róż; mogłam się tak wiele od ciebie nauczyć, dzięki serdeczne
Aniu asc, ten klon zachwyca i rozgrzewa, ta super kolorystyka! dzięki za wszystkie piękne słowa o mnie i o wątku, buziaki
Bożenko, przepiękny bukiet róż, dziękuję, twój ogród to nie tylko rh, ale i całe mnóstwo innych piękności
Aniu annawu, dziękuję za gratki ii cudny kwiat, chyba taka wyjątkowa jeżówka i zapraszam do nowego wątku, tam też sie powinno dziac, bo tyle przede mną
Sebek, dzięki za tę rzekę kwiatów i za powitanie mnie jak sie pojawiłam na wątku, no popatrz jak to zleciało
Aniu an_tre, śliczny kwiat, bardzo dziękuję za życzenia i za to, że dzięki tobie zrobiłam podpis wątku, bo inaczej byłabym niewidoczna i nie mogłabym tu z wami dzielić sie ogrodem i innymi jak to u nas tutaj na forum, pobocznymi, życiowymi sprawami, o spotkaniach nie wspominając
Evchen, dziękuję i podziwiam urodę tego zdjęcia, piękne i tajemnicze

Sylwia, i ja dziękuję i widzę, że fotki coraz piękniejsze, zresztą w tak pięknym ogrodzie jak twój, jest co uwieczniać i pokazywać

...bukiet przepiekny, wstawiłam do wazonu
Ell/Ela, bardzo ci dziękuję, wyjątkowa biżuteria...dokładnie w moim guście

cieszę się, że tyle stron wspólnie minęło i że dana była okazja poznać sie osobiście
Eliza, dziękuję za tak wyjątkowe życzenia

bez was wątek zamiera, to jest wspólne dzieło

kwiat przepiękny, kiedyś będę je miała na tarasie
Madziu, dziękuję, moja ulubiona dekoracja, tajemnicza i taka świeża

dzięki twojej pomocy, nowy wątek zaczniemy
Marku, serdeczne podziękowania ślę

w życiu bym nie pomyślała, że dojdę do tysiąca w ciągu 8 miesięcy! ot gaduła ze mnie; zapraszam do nowego wątku, który niebawem będzie
Basiu, ten miłek niby taki skromny, a taki cudowny i radosny, dziękuję, trafione jak ulał do Miłkowa

i za wszystkie rady, dzięki którym łatwiej mi szło w ogrodzie
Ula, dziękuje i pozdrawiam i podziwiam ten kwiat hortensji w towarzystwie traw; zapraszam do dalszych pogaduszek w nowym wątku, bo co roku wiosna i mnóstwo planów
Iza. dziękuję i zapraszam nadal do siebie, a te lekko różowe róże idealnie pasują do ciebie i twojego klimatycznego tarasu; tyś juz ogrodniczka na 1000%
Aniu monte, wyjątkowa róża, tyle kolorów w jednym i mam nadzieję, że jak do tej pory, wspólnie ten nowy wątek będziemy tworzyć
Marzenko2007, nie ma co wybaczać

serdeczne dzięki i do miłego zobaczenia
Grupo/ Agus, bardzo dziękuję, wiem, że wiele przed nami i wyzwań i spotkań, tylko ten czas tak szybko leci, a ja jestem ciekawa waszego zakątku

i tego co będzie się tam działo
Viva, ale jaki bukiecik!!! tyś kolejna królowa róż w przepięknym ogrodzie

dziękuję
Kasiu/Kindzia, tobie nie tylko za gratulacje dziękuję, ale i za prezent, wysłac taką wielką budleję, to nie lada wyczyn!! podziwiam i dziękuję
Danusiu, tym bardziej dziękuję, że pamiętasz, mimo atrakcji w Holandii; nie byłoby tych stronek, gdybym nie trafiła na ciebie i ogrodowisko, więc dziękuję podwójnie

zdjęcie mistrzowskie
Lena i tobie również serdecznie dziękuję za kwiaty i gratki i mam nadzieję, że wspólnie te nowe tysiąc stron uzbieramy
w podziękowaniu moi kochani goście, zostawiam kwiaty
...fajnie, że mogę tu być z wami!