Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z perspektywą na przyszłość

Ogród z perspektywą na przyszłość

Madzenka 19:29, 27 wrz 2012

kwiatholandii napisał(a)
Uciekłąm z ogrodu na jakiś czas, bo kończę dom w srodku. Zaniedbałam to kompletnie przez całą wiosne i lato. Czas na wnętrza

Ja tak samo ale za dom wezmę się od października
Borbetka 19:49, 27 wrz 2012

smska napisał(a)
Dzisiaj odwiedziłam Borbetkę. Świetnie nam się rozmawiało. Czułąm się jakbyśmy się znały bardzo długo. Ogród dla mnie w rzeczywistości jeszcze piękniejszy. No i widzisłam kilka miejsc ,których Monika nie pokazywała. Wszystko takie przemyślane i dopieszczone. Już w drodze do Moniki przejeżdzając przez całą wieś(choć było to dla mnie raczej miasteczko), byłam pod urokiem pięknych okolic i lasów. Zazdroszczę. Mam tweraz zapał, żeby sadzić drzewa na ulicy

Witam wszystkie miłośniczki ogrodowego szaleństwa, postanowiłam w końcu się ujawnić...czytam Wasze wpisy już od 2 miesięcy, i w końcu znalazłam chwilkę czasu aby coś napisać.
Pewnie nie stało by się to dzięki Monice, która mnie zainspirowała oraz obecnej anginie,która położyła mnie do łóżka .

Moniko widzę, że byłaś bardzo blisko mojego domku szkoda, że się nie zgadałyśmy bo chętnie bym z Wami pogadała. Mam jednak nadzieję że jeszcze uda nam się jakoś spotkać.

Pozdrawiam wszystkich i już dziś proszę o rady dotyczące ogródeczka

NO to jestem ciekawa skąd jesteś i koniecznie trzeba coś zorganizować.
smska 00:04, 28 wrz 2012

blisko blisko
Diana 00:08, 28 wrz 2012

Marzena2007 napisał(a)

Uciekłąm z ogrodu na jakiś czas, bo kończę dom w srodku. Zaniedbałam to kompletnie przez całą wiosne i lato. Czas na wnętrza

Ja tak samo ale za dom wezmę się od października

czyli nie jestem sama ja mam zamiar w pazdzierniku, teraz jestem na etapie myślenia......

pozdrawiam
kwiatholandii 08:56, 30 wrz 2012

Betysia, dla mnie biel to też kolor jesieni Poza tym wieczorem wszystko otulone jest blaskiem lampek a to zimowe klimaty(w Polsce ) Nie szufladkuję już jak kiedyś rozwiązań na zimę, lato czy inne pory roku. Moja teściowa lamkami chionkowymi(oczywiście w bieli) ozdabia rośliny cały rok. Jest pieknie.

Smska, cieszę się, że wreszcie jesteś Musimy się zatem spotkać. Może zrobimy sobie spotkanie wianuszkowe z Moniką i wykombinujemy jakieś wianki na drzwi

Marzenko, Diano wreszcie muszę zaczać kończyc wnętrza, bo wszystko wydawałam na ogród a idzie jesień i jeszcze troche mam do zrobienia w kilku miejscach. Oczywiście dużo musi poczekać bo znowu na liście pojawiło sie kilka pozycji cięzkich dla kieszeni. Na blogu właśnie pokazałam mój nowy kącik z konsolką i postanowiłam mieć tam moje ukochane krzesło Louis Ghost od Philippe Starck'a. A moze podpowiecie mi , albo wrzucicie jakies pomysły?

Liczę na komentarze i pomysły. zapraszam czasami na mojego bloga
JulkAd 19:07, 30 wrz 2012

Może i dobrze, że ta zima przed nami...będzie czas dla domu. Pozdrawiam
smska 01:01, 02 paź 2012

Smska, cieszę się, że wreszcie jesteś Musimy się zatem spotkać. Może zrobimy sobie spotkanie wianuszkowe z Moniką i wykombinujemy jakieś wianki na drzwi

Bardzo chętnie muszę się tylko wykurować...ale super od razu mi lepiej
Sebek 22:23, 03 paź 2012

Jaaaaki Ty masz dooooom...o_O Cuuuudowny!!!!
kwiatholandii 08:30, 04 paź 2012

Sebek, dzięki. Jeszcze nie jest skończony Tak jak z ogrodem jest ciągle coś do zmiany
kwiatholandii 08:33, 04 paź 2012

A ja dziś jadę do Holandii i mam nadzieję, że starczy mi czasu, żeby zakupić tulipany. Przywiozę nowy pakiet zdjęć Mam nadzieję, że pogoda będzie sprzyjała.