Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "gardenarium"

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 17:15, 06 gru 2020

Do góry
Fajnie jest być anonimem i dowalać po kolei jak ktoś się nawinie, i komu się da. Ja się nie przejmuję co piszesz, a pisz sobie. Ja już swoje szczyty zawodowe osiągnęłam i teraz mam prawo ustawiać w swoim ogrodzie - swoje kiczowate stojaki na choinki jakie chcę. Wypowiedziałeś się i dziękuję bardzo.

Mój ogród (a nie twój) nie ma być wzorem doskonałości, ma być dla mnie i ma spełniać moje/nasze oczekiwania, a spełnia, ma wszystko co nam potrzebne do życia. Dlatego nie zamierzam się tutaj ani bronić ani odnosić.
Dziękuję bardzo i lecę po następne kiczowate stojaki, może nawet bardziej kiczowate niż ten

Za mało o mnie wiesz, a forum nie jest areną do pokazywania wszystkiego co się zawodowo robi, więc najlepiej - szukaj wad u siebie.

Jeśli to się będzie powtarzało u innych- zostaniesz z pewnością zgłoszony przyciskiem "zgłoś' do zablokowania przez admina. Ja w to się nie mieszam. Na mnie to już nie robi wrażenia.
Prowadzę ten portal 11 rok - ile dam rady będę działać, a jak nie to nie. Portal poprowadzi ktoś inny i nie będzie się zapewne patyczkował z "szafirami" bo też będzie anonimowy. Ja tutaj występuję z imienia i nazwiska. Nie boję się krytyki. Krytyka jest dla ludzi.

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 09:30, 05 gru 2020

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Mam kolekcję starych stojaków do choinek, na lepsze czasy i większy lokal. Na razie wystawiłam ulubiony - ten ze skrzatów. Choinka będzie stała na środku

wyjatkowej urody te skrzaty, maja taki przyjemny wyraz twarzy, usmiechniete i przyjazne. Arcydzielo sztuki jarmarcznej czyli klasyka kiczu. Jak najszybciej trzeba je zaslonic prezentami, by nie straszyly. Ciekawe czasy nastaly, bo szpetota uwazana jest za piękno , dobro za zlo a nieprzetestowane swinstwo, ktore chca nam podawac za dobrodziejstwo.
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 20:17, 04 gru 2020

Do góry
Agania napisał(a)
Czekam na choinę w nowym skrzatowym stojaku, kocham Waszą szklarnię:... tarasik wokół
i zobaczyć jeziorko z nową wymarzoną łódką wiosną, to moje marzenie przedświąteczne
Danusiu pozdrawiam

Jejku, z tą łódką na razie słabo, ale Witek mówi, że skombinuje się do wiosny...nie wiem jak
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 20:16, 04 gru 2020

Do góry
Kasiu, koty są w domku, a tam nie ma miejsca na choinkę. Choinki będą na zewnątrz, po dwie po bokach wejścia. Przed domkiem i przed szklarnią, a jedna może w szklarni wewnątrz. Właśnie nawet o tym nie myślałam, ale z pewnością byłaby jakaś katastrofa choinkowa.
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 14:16, 04 gru 2020

Do góry
Ja wiem, zdolna dziewczyna, nie ma co gadać. Ale kolorowo masz.
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 11:06, 04 gru 2020

Do góry
Gardenarium napisał(a)
A ten spokojny, naturalny

Bardzo ładne te naturalne, podobają mi się
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 08:29, 04 gru 2020

Do góry
Ojej, ale fajnie, a ja dziś rano oglądałam sobie Ciebie Sylwia Najbardziej mnie zachwyciło jak w 2 tygodnie cudnie ustroiłaś ten domek na narzędzia
Pomysł na... Przedogródek! 07:55, 04 gru 2020

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Ułożeń to może być nawet 100, ważne żeby się na coś zdecydować.

A najlepiej to zrób rzut z góry, Wymiary podałaś.
A tutaj propozycja prosto i konkretnie.

Proszę o legendę. Stanowisko bardzo słoneczne i wietrzne
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 22:28, 03 gru 2020

Do góry
Joku napisał(a)
Metalowy? Ładny.

Tak Jolu, ze staroci w Bytomiu. Brałam wszystkie jakie mi się spodobały.
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 22:28, 03 gru 2020

Do góry
Sebek napisał(a)

Wianki już wiszą? U mnie od zeszłej niedzieli Na bramie i w oknach również

Ale gdzie tam, jeszcze nawet planów nie ma. Będzie czysta improwizacja.
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 22:27, 03 gru 2020

Do góry
antracyt napisał(a)
Co powiesisz na choince?
O stojaku nic nie będę pisać tylko się pozachwycam

Jeszcze nie wiem, materiały mam w samochodzie, dzisiaj byłam na giełdzie
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 22:26, 03 gru 2020

Do góry
sylwia_slomczewska napisał(a)

Danuś na pewno lepsze, widziałam kilka ładnych w necie, ale Wiesz u nas teren rolniczy, jak mają to sami szyby do własnych cieplarek wykorzystująMieszkam tu od 23 lat i jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś wystawił zawsze wykorzystują bo maja piece węglowe w tych cieplarkach i jak pala w nich, a na polu mróz duży to szyby pękają i wtedy ma jak znalazł na wymianę
Za to cieplarek foliowych naoglądałam się równie dużo i wiem, że może być beznadziejna i może by bardzo estetyczna

Jak jadę codziennie do ogrodu, to widzę foliak taki z gankiem, ślicznie wygląda mimo że z folii. U nas w "stolicy" na osiedlach mnóstwo okien i nawet w Pruszkowie widziałam. Wystawiają przy śmietnikach, czasem dużo stoi.
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 19:56, 03 gru 2020

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Sylwuś, ja widziałam fajne szklarenki z odzysku robione z okien zbieranych z wystawek. Ludzie wymieniają okna a inni zbierają je i z tego zestawiają szklarenki. Będzie lepsza niż z folii. Co myślisz?

Danuś na pewno lepsze, widziałam kilka ładnych w necie, ale Wiesz u nas teren rolniczy, jak mają to sami szyby do własnych cieplarek wykorzystująMieszkam tu od 23 lat i jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś wystawił zawsze wykorzystują bo maja piece węglowe w tych cieplarkach i jak pala w nich, a na polu mróz duży to szyby pękają i wtedy ma jak znalazł na wymianę
Za to cieplarek foliowych naoglądałam się równie dużo i wiem, że może być beznadziejna i może by bardzo estetyczna
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 19:32, 03 gru 2020

Do góry
Mam kolekcję starych stojaków do choinek, na lepsze czasy i większy lokal. Na razie wystawiłam ulubiony - ten ze skrzatów. Choinka będzie stała na środku

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 19:30, 03 gru 2020

Do góry
Sylwuś, ja widziałam fajne szklarenki z odzysku robione z okien zbieranych z wystawek. Ludzie wymieniają okna a inni zbierają je i z tego zestawiają szklarenki. Będzie lepsza niż z folii. Co myślisz?
Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 19:16, 03 gru 2020

Do góry

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 19:14, 03 gru 2020

Do góry

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia 19:13, 03 gru 2020

Do góry
Przedzimowe sprzątanie i przygotowania do aranżacji świątecznych.

Choroby i szkodniki magnolii - Magnolia 20:09, 02 gru 2020

Do góry
Zostawić, otulenie w zasadzie nic nie da. Jak chcesz możesz otulać, ale jeszcze nie teraz bo idzie ocieplenie.
Choroby i szkodniki magnolii - Magnolia 19:57, 02 gru 2020

Do góry
Dendromal smarowanie ale najpierw obcięcie poszarpanych ran aby były jak najbardziej gładkie o ile się da.

Paki są, nie wszystko stracone. Będą kwitły tam gdzie puchate końcówki.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies