Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Igiełkowy ogródeczek 16:02, 21 sty 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Gosia dlatego reaktywujemy wątek Gdzie... Itd aby na darmo nie jeździć ja też nie ma po drodze a sklepu na B nie lubię bo nigdy nie mam lrzy sobie gotówki...
Kula z Chronosa powola na kolana ale cenę znasz? Napaliłam si na nią w ubiegłym roku.... I wybudowałam ścianę wodną....

Kule mają super, ja chyba jednak kamień wolę, ale to jeszcze zobaczymy, zależy co znajdę koło siebie, na wiosnę zacznę poszukiwania. Ceny znam bo się zarejestrowałam.
A wątek łap okazję, bardzo przydatny, jak coś to też będę zamieszczać info, choć pewnie częściej skorzystam z wiedzy innych.
Igiełkowy ogródeczek 15:57, 21 sty 2013

Do góry
AniaDS napisał(a)
A gdzie ten wątek? Przeoczyłam go

Wątek masz tutaj:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/506-gdzie-co-i-jak-czyli-lap-okazje-d
Ogród własneniebo 15:02, 21 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Marta pokaż tego hiacynta, chociaż oczka nacieszę, bo moje zaraz w koszu wylądują

Piszesz i masz

Ja nie wyrzucam cebul, zawsze lądują w ogrodzie jakoś mi ich tak szkoda
Pozdrawiam
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 06:41, 21 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Potwierdzam Varellki są super, mam jedną, ale maleńka jest jeszcze.

Ja przez Dom się w nich zakochałam. Zawsze uwielbiałam sosny ale varelka to prawdziwe cudo. Gosiu a powiedz dlaczego mnie nie dziwi, że masz varelkę ?
Czy możesz mi jeszcze jakąś piekną sosnę polecić? Bo ja z iglaków kocham tylko sosny i cisy.
Ogród Joli 23:01, 20 sty 2013

Do góry
Witaj serdecznie, zdjęcia bajkowe, bardzo jestem ciekawa dalszego ciągu
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:54, 20 sty 2013

Do góry
Potwierdzam Varellki są super, mam jedną, ale maleńka jest jeszcze.
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 22:47, 20 sty 2013

Do góry
Nie przypominajcie mi o olejowaniu, ja w zeszłym roku sama z pędzlem tańczyłam i nie mogę się wprost doczekać kiedy będę miała powtórkę z rozrywki
Igiełkowy ogródeczek 22:40, 20 sty 2013

Do góry
Muszę tam częściej zaglądać, choć mi też nie po drodze
Dobrze, że mamy wątek łap okazję to dziewczyny zawsze coś podpowiedzą
Tu odpoczywam 22:36, 20 sty 2013

Do góry
Ja swojego migdałka co roku w czasie kwitnienia pryskam najpierw Topsin, a po 7 dniach Miedzian SC- takie wytyczne dostałam z ogrodniczego pogotowia i tak robię. Gdyby migdałek jednak złapał brunatną zgniliznę, bo zapomnieliśmy opryskać to trzeba wyciąć obumierające gałązki i posmarować ranę miedzianem bez rozcieńczania. Koniecznie odkazić sekator, żeby nie zarazić innych roślin.
W zeszłym roku tak zrobiłam i nie chorował, a migdałki podobno mogą zapadać na to co roku. Nie wiem czy u was była ta sama choroba, ale myślę że warto to wiedzieć.
Ja jednego też straciłam, zmarzł w zeszłym roku, a rok wcześniej uratowałam go właśnie tymi opryskami, a miał już dość zaawansowaną chorobę.
Igiełkowy ogródeczek 22:21, 20 sty 2013

Do góry
GosiaJoanna napisał(a)

Gosia- to daj mi znać jak będzie dostępna, bo do mnie gazetki nie docierają i mam dość daleko więc zbyt często nie zaglądam, ale po taki świetny nawóz to bym się pofatygowała. Dzięki za informację

Aktualna oferta jest na ich stronie internetowej ale jak cos wypatrzę dam oczywiście znać ...dobrej nocki

O gazetce wiem i zdarza mi się zaglądać, ale z doświadczenia wiem też że nie wszystko co będzie w nich podają, o kwiatach czasami nic nie ma, a później wchodzę a tam są, dlatego Cię prosiłam.
Tobie również dobrej nocki życzę, ja też zaraz do łóżka brykam, a moje dziewczyny jeszcze gadaja, na szczęście mają ferie.
Igiełkowy ogródeczek 22:18, 20 sty 2013

Do góry
Grażyna- a znasz może nazwę?
Igiełkowy ogródeczek 22:17, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Gosia- to daj mi znać jak będzie dostępna, bo do mnie gazetki nie docierają i mam dość daleko więc zbyt często nie zaglądam, ale po taki świetny nawóz to bym się pofatygowała. Dzięki za informację

Aktualna oferta jest na ich stronie internetowej ale jak cos wypatrzę dam oczywiście znać ...dobrej nocki
Tu odpoczywam 22:03, 20 sty 2013

Do góry
quote=Gosiniak napisał(a)... a powiedz ile on już u Ciebie, bo jestem ciekawa ile lat czeka się na taki piękny okaz.

Gosia posadziłam go w maju 2007r, czyli będzie miał 6 lat
Do zobaczenia u Ciebie

Moja największa pasja - ogród 21:56, 20 sty 2013

Do góry
I korzonki już są, no super i jak szybciutko, a ja nie wiedziałam że można tak cebule w wodzie trzymać, u mnie jak była to w ziemi zawsze, ale to fajny pomysł, muszę zgapić
Igiełkowy ogródeczek 21:46, 20 sty 2013

Do góry
kasik778 napisał(a)

...możesz zamówic i przyślą Ci kurierem... z tego co mi wiadomo...

Aga a jakie mają ceny, bo cennik tylko zalogowaniu

Ceny mogę ci podać, bo się zalogowałam i się pojawiły, tylko napisz która cię interesuje
Igiełkowy ogródeczek 21:45, 20 sty 2013

Do góry
Jabeska napisał(a)
Gosiu, przyszedł mi do głowy taki pomysł, żeby wybrać w składzie kamień, który Ci spasuje na fontannę i wywiercić dziurę na dyszę. Kamieniarz, który robił u mnie podjazd mówił, że tak się teraz robi. Pompę i całą resztę możesz dokupić oddzielnie.

Ja właśnie tak chcę zrobić, zobaczymy co z tego wyjdzie, dzięki
Ania i róże i cała reszta :) 21:40, 20 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Ależ piękności

Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 21:09, 20 sty 2013

Do góry
Jak u siebie planowałam, to zmieniałam też wiele razy, ale na żywo najłatwiej i najszybciej dopasować szerokości. Na kartce jak malowałam, to dużo większe zrobiłam, a później okazało się, że to nie wygląda tak fajnie.
Jeszcze hobby czy już uzależnienie..? 21:07, 20 sty 2013

Do góry
Zdjęcie zdjęciem, i zawsze w oddali będzie się wydawać wąsko, musisz z miarką pobrykać, zaznaczyć na żywo i wtedy proporcje zmieniać, bo na rysunku może się wydawać ok, a w rzeczywistości to nie będzie to. Teraz tylko na jakiś kształt bym się zdecydowała, a jak duże będą te trójkąty to już tylko kwestia proporcji i nie da rady tego na zdjęciu zrobić.
Pokażę nasz ogród 21:01, 20 sty 2013

Do góry
Nieszka super pomysł, bardzo fajnie to wygląda i rabaty tworzą całość
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies