Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "ice dance"

Ogrodnik Mimo Woli cd 20:55, 30 sie 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Ania to nie możliwe, żeby Ice Dance taka urosła! Przecież ona niska jest.

U Ani wszystko jest możliwe i ja mam kawałeczek tego wielkoluda
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:48, 30 sie 2013

Do góry
Ania to nie możliwe, żeby Ice Dance taka urosła! Przecież ona niska jest.
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:37, 30 sie 2013

Do góry
Fotę robiłam po ciemku... ale chcę pokazać moją wykopaną trafkę do podzielenia... Ice Dance... taka urosła przez 4 lata... 1/3 już została wykopana i rozdana kto chciał i kto nie chciał.. ... Pójdzie na front.. z powodów oszczędnościowych.... Danusia w jednym z projektów ją uwzględniła... wiec wykorzystam to co mam..
Oglądam Harego Portera.. tego odcinka nie widziałam.. wskoczyłam na reklamie...

Raz na jakiś czas mogę i pooglądać telewizor..
Marzenie o... 21:48, 27 sie 2013

Do góry
Anulka napisał(a)
No poznałam bukszpany i trzmieliny ,wiem też że tamte to trawki ale jakie to już nie mam pojęcia..doczytałam,że jedna to 'Ice Dance' (mam ją zapisaną w kajecie) a ta zwiewna to ?

Anulka - ta zwiewna trawka to Frosted Curls (już dawno nosiłam się z zamiarem jej zakupu, bo bardzo ładnie wygląda zwłaszcza jak podrośnie).
Marzenie o... 21:47, 27 sie 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)
No 'Ice Dance' niczego sobie! A kulka równiutka

Filip rozpoznajesz trawki bezbłędnie - gratulacje
Marzenie o... 22:43, 25 sie 2013
Do góry
No poznałam bukszpany i trzmieliny ,wiem też że tamte to trawki ale jakie to już nie mam pojęcia..doczytałam,że jedna to 'Ice Dance' (mam ją zapisaną w kajecie) a ta zwiewna to ?
Marzenie o... 22:03, 25 sie 2013

Do góry
No 'Ice Dance' niczego sobie! A kulka równiutka
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:24, 24 sie 2013

Do góry
Syla napisał(a)
Oj .... szybko sprzątasz mam własny kompost ! dasz wiarę ! swój własny, osobisty .... muszę sobie podjechać do Ciebie na wiosnę i skrobnąć Ice Dance A wiesz ? że Twoja kulka bukszpnowa - konkursowa pięknie się za siebie wzięła i widzę , że chce rosnąć .... moja również pamiętasz ?

Sylwia, gratuluje tego kompostu, wiem jaka to radosc jak zobaczysz wlasnorecznie wyprodukowana ziemie Po trawki przyjezdzaj, w przechowalni mam sadzonki Kulki pamietam, mam nawet ze swoja zdjecie w urodzinowym artykule

Ogladam Top of the Top na polsacie, wlasnie sa reklamy.... Akurat zdaze odrobic zaleglosci
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:46, 24 sie 2013

Do góry
Oj .... szybko sprzątasz mam własny kompost ! dasz wiarę ! swój własny, osobisty .... muszę sobie podjechać do Ciebie na wiosnę i skrobnąć Ice Dance A wiesz ? że Twoja kulka bukszpnowa - konkursowa pięknie się za siebie wzięła i widzę , że chce rosnąć .... moja również pamiętasz ?
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 20:08, 21 sie 2013

Do góry
Joasia napisał(a)
Debro,Twoja Ice Dance wyglada slicznie!
Nie wiem czy one takie latwe, raczej masz dobra reke
Nasza Ice Dance cherlawa I watla, czego przyczyn upoatrywalam w upalach ale u Was tez niezle grzalo
wiec chyba jednak lepiej jej u Ciebie

Na spotkanie dzialkowca nie dotrzemy niestety, a szkoda bo mam z Warszawskich dzialek piekne wspomnienia z dziecinstwa WInogrona, brzoskwinie I pyszne jezyny, w czasach gdy na Pomorzu z owocow dostepne byly glownie jablka Niestety nasz urlop w Pl juz sie skonczyl, nastepny niepredko ... ALe bede Wam kibicowac I czekac na fotorelacje!

Oj, Joasiu, jaka miła jesteś Myślę, że trafiła mi się świetna sadzonka i tyle
Ona kocha słońce. Upał, nawet ten najstraszliwszy, nic jej nie robił. No jak tu nie uwielbiać takiej trawki

Szkoda, że nie ma takiej szansy byś była z nami we wrześniu, ale to w pełni zrozumiałe. Może za rok ....

Miło Cię znowu widzieć, wspaniała relacja ze spokania, masz cudowną rodzinę, cudowne miejsce na ziemi, gratuluję i życzę szczęścia dalej, bo na razie jest, odpukuję
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 20:01, 21 sie 2013

Do góry
Debro,Twoja Ice Dance wyglada slicznie!
Nie wiem czy one takie latwe, raczej masz dobra reke
Nasza Ice Dance cherlawa I watla, czego przyczyn upoatrywalam w upalach ale u Was tez niezle grzalo
wiec chyba jednak lepiej jej u Ciebie

Na spotkanie dzialkowca nie dotrzemy niestety, a szkoda bo mam z Warszawskich dzialek piekne wspomnienia z dziecinstwa WInogrona, brzoskwinie I pyszne jezyny, w czasach gdy na Pomorzu z owocow dostepne byly glownie jablka Niestety nasz urlop w Pl juz sie skonczyl, nastepny niepredko ... ALe bede Wam kibicowac I czekac na fotorelacje!
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 19:02, 21 sie 2013

Do góry
eliza3 napisał(a)
Śliczne masz te trawki, ja dopiero zaczynam je lubić i pewnie zagoszczą w moim ogrodzie, na razie mam tylko malutką rozplennicę japońską, ale jak podrośnie będzie piękna...
Pomyślę, może jeszcze jakieś dokupię, bo jesienią są dużą ozdobą ogrodu.

Elu, dziękuję ogromnie, ale to zasługa traw, nie moja

Ja powoli mam ABSOLUTNEGO kota na punkcie traw

One są ozdobą cały rok, sś niezwykle łatwe w uprawie (w większości ), nie mają zbyt wielkich wymagań, mogą rosnąć na słońcu (wiele z nich ).

Akurat np ta Ice Dance to jest jakiś FENOMEN!
Susza, upał, pełne słonce i nic. Cudna, zielona i rośnie

Aha, wcale nie są drogie! Sadzonka ICE DANCE kosztowała 10 zł.
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 18:58, 21 sie 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Turzyce Ice Dance kocham I bardzo łatwo się je rozmnaża - wystarczy wcisnąć mocniej palec w korzenie odnóżki i gładko wychodzi nam nowa sadzonka

Też je uwielbiam powoli
Masz rację, zauważyłam, że łatwo je podzielić.
Mam zamiar je dzielić za jakiś czas, dzięki za dodatkowe wsparcie w kwestii teorii dzielenia
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:57, 21 sie 2013

Do góry
Sebek, wrzuć zdjęcie posadzonej trawki Ice dance
pozdrawiam
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 18:52, 21 sie 2013

Do góry
Turzyce Ice Dance kocham I bardzo łatwo się je rozmnaża - wystarczy wcisnąć mocniej palec w korzenie odnóżki i gładko wychodzi nam nowa sadzonka
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 18:44, 21 sie 2013

Do góry
JoannA napisał(a)
Debro, Ice dance w doskonałej kondycji i naprawdę urosła. Wyjątkowo urodziwa jest ta trawka i cieszę się że zamieszka w moim ogrodzie
Dzięki wielkie Debro za fotkę tej slicznotki

Moje zdjęcia są jak zwykle takie sobie. Wierz mi Joanno, w naturze jest tylko lepiej. Ta trawa to cudo.

Trawy w ogóle to cuda ))
Dla porównania Hakone u mnie dzsiaj:

i z 5 sierpnia:

Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 18:42, 21 sie 2013

Do góry
Debra napisał(a)
Joanno, Ice Dance u mnie już jest, jak byś była zainteresowana.

Zastanawiam się nad tym plastikowym obrzeżem wokół placyka kamiennego.
Mam taki placyk pod ujęciem wodnym.
Wszystko jak u Ciebie, za wyjątkiem obrzeża, ale trawa mi wrasta w kamieni, zaczynam mysleć, że masz rację z tym obrzeżem. Rozumiem, że przy koszeniu ono nie przeszkadza, bo jest nisko.

To obrzeże to ekobord Debro i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie przeszkadza przy koszeniu, jest prawie równo z kamykami i trawą.
Idealne rozwiązanie również przy łączeniu żwirku z korą.
Jedyna wada to jego cena
Ale polecam Debro, zauważyłam, że sporo osób z ogrodowiska je stosuje. Anulka ostatnio takie montowała u siebie, zerknij.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:41, 21 sie 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
myślałam, ze nadal na mudżina się elegantujesz, ale nie....wracasz do ogrodu

Dzisiaj niestety padało....Ale jak przestało poszedłem do ogrodu iiiiii
wysadziłem sadzonki carexów Ice Dance - na razie nie mam koncepcji, więc wcisnąłem je tam gdzie wolne miejsce
wymieniłem wrzośca co usechł na ładniejszy okaz
pobrałem sadzonki z tojeści rozesłanej i bodziszków - te wysadziłem już na miejsce stałe
usunąłem przekwitnięte kffiatki i brzydkie liści z bylin, róż i jednorocznych
wyplewiłem cały ogród
skosiłbym trawę i pociachał wierzby, ale to i to mokre Jak moje kolana

No i za chwilę idę do Pinteresta szukać inspiracji - znowu
Berberysy i liliowce pod stara gruszą ;-) 18:36, 21 sie 2013

Do góry
Debro, Ice dance w doskonałej kondycji i naprawdę urosła. Wyjątkowo urodziwa jest ta trawka i cieszę się że zamieszka w moim ogrodzie
Dzięki wielkie Debro za fotkę tej slicznotki
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 18:31, 21 sie 2013

Do góry
Joanno, Ice Dance u mnie już jest, jak byś była zainteresowana.

Zastanawiam się nad tym plastikowym obrzeżem wokół placyka kamiennego.
Mam taki placyk pod ujęciem wodnym.
Wszystko jak u Ciebie, za wyjątkiem obrzeża, ale trawa mi wrasta w kamieni, zaczynam mysleć, że masz rację z tym obrzeżem. Rozumiem, że przy koszeniu ono nie przeszkadza, bo jest nisko.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies