Fotę robiłam po ciemku... ale chcę pokazać moją wykopaną trafkę do podzielenia... Ice Dance... taka urosła przez 4 lata... 1/3 już została wykopana i rozdana kto chciał i kto nie chciał.. ... Pójdzie na front.. z powodów oszczędnościowych.... Danusia w jednym z projektów ją uwzględniła... wiec wykorzystam to co mam..
Oglądam Harego Portera.. tego odcinka nie widziałam.. wskoczyłam na reklamie...
No poznałam bukszpany i trzmieliny ,wiem też że tamte to trawki ale jakie to już nie mam pojęcia..doczytałam,że jedna to 'Ice Dance' (mam ją zapisaną w kajecie) a ta zwiewna to ?
Sylwia, gratuluje tego kompostu, wiem jaka to radosc jak zobaczysz wlasnorecznie wyprodukowana ziemie Po trawki przyjezdzaj, w przechowalni mam sadzonki Kulki pamietam, mam nawet ze swoja zdjecie w urodzinowym artykule
Ogladam Top of the Top na polsacie, wlasnie sa reklamy.... Akurat zdaze odrobic zaleglosci
Oj .... szybko sprzątasz mam własny kompost ! dasz wiarę ! swój własny, osobisty .... muszę sobie podjechać do Ciebie na wiosnę i skrobnąć Ice Dance A wiesz ? że Twoja kulka bukszpnowa - konkursowa pięknie się za siebie wzięła i widzę , że chce rosnąć .... moja również pamiętasz ?
Oj, Joasiu, jaka miła jesteś Myślę, że trafiła mi się świetna sadzonka i tyle
Ona kocha słońce. Upał, nawet ten najstraszliwszy, nic jej nie robił. No jak tu nie uwielbiać takiej trawki
Szkoda, że nie ma takiej szansy byś była z nami we wrześniu, ale to w pełni zrozumiałe. Może za rok ....
Miło Cię znowu widzieć, wspaniała relacja ze spokania, masz cudowną rodzinę, cudowne miejsce na ziemi, gratuluję i życzę szczęścia dalej, bo na razie jest, odpukuję
Debro,Twoja Ice Dance wyglada slicznie!
Nie wiem czy one takie latwe, raczej masz dobra reke
Nasza Ice Dance cherlawa I watla, czego przyczyn upoatrywalam w upalach ale u Was tez niezle grzalo
wiec chyba jednak lepiej jej u Ciebie
Na spotkanie dzialkowca nie dotrzemy niestety, a szkoda bo mam z Warszawskich dzialek piekne wspomnienia z dziecinstwa WInogrona, brzoskwinie I pyszne jezyny, w czasach gdy na Pomorzu z owocow dostepne byly glownie jablka Niestety nasz urlop w Pl juz sie skonczyl, nastepny niepredko ... ALe bede Wam kibicowac I czekac na fotorelacje!
Też je uwielbiam powoli
Masz rację, zauważyłam, że łatwo je podzielić.
Mam zamiar je dzielić za jakiś czas, dzięki za dodatkowe wsparcie w kwestii teorii dzielenia
To obrzeże to ekobord Debro i jestem z niego bardzo zadowolona. Nie przeszkadza przy koszeniu, jest prawie równo z kamykami i trawą.
Idealne rozwiązanie również przy łączeniu żwirku z korą.
Jedyna wada to jego cena
Ale polecam Debro, zauważyłam, że sporo osób z ogrodowiska je stosuje. Anulka ostatnio takie montowała u siebie, zerknij.
Dzisiaj niestety padało....Ale jak przestało poszedłem do ogrodu iiiiii
wysadziłem sadzonki carexów Ice Dance - na razie nie mam koncepcji, więc wcisnąłem je tam gdzie wolne miejsce
wymieniłem wrzośca co usechł na ładniejszy okaz
pobrałem sadzonki z tojeści rozesłanej i bodziszków - te wysadziłem już na miejsce stałe
usunąłem przekwitnięte kffiatki i brzydkie liści z bylin, róż i jednorocznych
wyplewiłem cały ogród
skosiłbym trawę i pociachał wierzby, ale to i to mokre Jak moje kolana
No i za chwilę idę do Pinteresta szukać inspiracji - znowu
Debro, Ice dance w doskonałej kondycji i naprawdę urosła. Wyjątkowo urodziwa jest ta trawka i cieszę się że zamieszka w moim ogrodzie
Dzięki wielkie Debro za fotkę tej slicznotki
Joanno, Ice Dance u mnie już jest, jak byś była zainteresowana.
Zastanawiam się nad tym plastikowym obrzeżem wokół placyka kamiennego.
Mam taki placyk pod ujęciem wodnym.
Wszystko jak u Ciebie, za wyjątkiem obrzeża, ale trawa mi wrasta w kamieni, zaczynam mysleć, że masz rację z tym obrzeżem. Rozumiem, że przy koszeniu ono nie przeszkadza, bo jest nisko.