Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

makkasia 19:54, 05 wrz 2013

Czy Feliks Smaczny był
Syla 20:00, 05 wrz 2013

udało mi się dzisiaj w locie jedną donicę obsadzić jesiennie ..... dwa wrzosy nie doczekały się sadzenia ... bo padły ..... masakra czasowa ale siem poprawię

Tess 20:05, 05 wrz 2013

Siem pogubiłam... Pomidor dostał imię?

Mala_Mi 20:06, 05 wrz 2013

Bogdzia - i o to chodzi, by znaleźć czas by sie uśmiechnąć.... i jak widać są dziewczyny które umieją sie śmiać

Makkasia
- Feliks - jeszcze nie zjedzony....znalazłam mu partnerkę.. ale foto nie będzie.... aż tyle śmiechu to nie potrzeba..

Syla - no to tak jak u mnie,. zanim posadzę to często kaput... w dodatku czas Ci zajmowałam... czuję sie winna śmierci wrzosów.... ale co tam.. na pewno były chore Lecę oglądać te donice i biorę sie za robotę.

Bogusia - zakupy obejrzałam.. jeżówka cudowna.. też bym jej nie przepuściła, bo takiej nie mam..

Mala_Mi 20:06, 05 wrz 2013

Tess napisał(a)
Siem pogubiłam... Pomidor dostał imię?

To Feliks z "nosem".....
Konstancja30 20:07, 05 wrz 2013

Anka ... ja Cię uduszę ))))))))))))))))))))))))))))))
Gabrysia_ 21:19, 05 wrz 2013

Feliks długonosy...no...no
danuta_ 21:32, 05 wrz 2013

Ania, pozdrawiam serdecznie - nie staram sie nawet nadrabiac zaległości w Twoim cudnym ogrodzie - bo tempo mnasz niesamowite - wiem, że wszytsko dobrze rośnie i cudnie wyglada i na pewno kiedyś na żywca jeszcze zobaczę
Madzenka 21:43, 05 wrz 2013

asc napisał(a)

Dziś mam szewski dzień... wszytko zło wypełzło skąd sie tylko da...

Dlatego napiszę jeszcze raz... na rabatę Danusiową nie mam ani Danusiowych kulek cisowych, ani cisowego bonzaja.. jeszcze nie dorosłam finansowo do projektów Dany

Zakupiłam najpierw poczochrańca cisa... bo taki pseudo bonzaj był w dobrej cenie.. chyba 250zł i jedna kulka.......

Potem udało mi sie dokupić dwie kulki w super cenie.....
Jako, że to i to jest małe.... by nie było na froncie pusto... muszę z dwóch projektów zrobić jeden... albo wyciepać co mam .. napaść na bank.... i wtedy zrobię dokładnie wg Danusi......

Nie będę czekać 20 lat aż mi cisy urosną... bo nie wiem czy tyle pożyję.. 20 lat to wersja optymistyczna.. a przy moich stresach.... aż taka optymistką nie jestem... Nie będę Ci pisać ile mi przysługuje na dzień obecny emerytury.. bo nawet na światełko w ogrodzie to jest mało, a jeść sie chce....

Więc bazując na świetnych projektach Danusi chcę zrobić rabatę z tego co mam.. w wersji dla mojej kieszeni.....

Ot i taki przyziemy problem powoduje, ze nie da sie zrobić Danusiowej... jak mi robiła projekty myślałam, że jeszcze będzie mnie stać na wypasionego bonzaja, ale życie jest brutal, bo nieszczęsica chodzą nie tylko parami ale i stadami.. ... i zostają sie bonazje dla ubogich.... ale myślę, że wersja uboższa z tego co mam też jest miodzio I bardzo mi sie podoba..... zachowuje styl Danusi.... wyczucie Sylwii i uwzględnia realia życiowe.

Będzie pięknie ..... z wersją dostępna dla śmiertelników Będą kulki i poczochraniec.... trawki na razie posadzę moje co mam czyli Ice Dance i niech tańcują, a jak się poprawi to i owo to ... wymienię
Runianki czyli pasyhanda... (u mnie tylko handra) mam swojej do rozsadzenia sporo... Ice Dance też sporo..a nawet dużo.... żurawki dokupię... bo wściekłych czerwonych nie mam...

Ot i wylądowałam moje frustracje ..... życie zawodowe poszło na forum... oj...... siła złego na jednego.. a z głupotą nikt jeszcze nie wygrał

Ja dzisiej szewskie dwa tygodnie odreagowaam przekopujac rabatę przy tarasie, mam pęcherze na dłoniach ale poprawiłam samopoczucie
Ja się może głupio pytam ale przecież ty masz cały material na rabatę Danusiową pod kuchnia.... Albo ja ślepa jestem..... Masz bonsaja (za rok będzie jak kupiony za kilka tysi) i masz trzy cisy!!!
Madzenka 21:44, 05 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
Felicjan ...

mi siem podoba ... z imionami jakoś tak jest, ze się dopasowują do swej cielesnej postaci ... i z reguły choć nie wiadomo skąd przyszły pasują ... no może poza nielicznymi wyjątkami ... np Izabela - Konstancja ... no i sama widzisz kto to pisze )))))))))))))))

Nieeeeeee ..... Też myślalam, ze imię wnuka... Wot i dżółk nam zrobiła