Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

leon60 21:21, 04 wrz 2013

Aniu obie wersje Sylwi są świetne ale do Twojego ogrodu zdecydowanie bardziej pasuje mi wersja nr 2
Będzie pięknie ! ! !
Acha kule widziałam cycuś glancuś
Madzenka 21:41, 04 wrz 2013

No mialam zaleglości i to jakie...
A ja zadam pytanie dlaczego Ty rabaty Danusiowej nie realizujesz? Nic się nie stanie jak posadzisz 3 kulki a resztę wg projektu Dany.
makkasia 21:46, 04 wrz 2013

a ja jak zwykle nie zdanżam na czas
Już się kompletnie zgubiłam. To te kulki są już posadzone czy jeszcze nie ??
AgnieszkaW 21:51, 04 wrz 2013

Dzieje się Aniu, dzieje u Ciebie. Podglądam na bieżąco
Konstancja30 21:56, 04 wrz 2013

wersja nr 2 Syli chyba najbardziej mi się podobywuje choć i tak wiem, że wywalcujecie z Kazkiem model bliski i daleki zarazem w swych aranżach łopatą ... buziam oboje i piesa
Mala_Mi 22:27, 04 wrz 2013

Marzena2007 napisał(a)
No mialam zaleglości i to jakie...
A ja zadam pytanie dlaczego Ty rabaty Danusiowej nie realizujesz? Nic się nie stanie jak posadzisz 3 kulki a resztę wg projektu Dany.

Dziś mam szewski dzień... wszytko zło wypełzło skąd sie tylko da...

Dlatego napiszę jeszcze raz... na rabatę Danusiową nie mam ani Danusiowych kulek cisowych, ani cisowego bonzaja.. jeszcze nie dorosłam finansowo do projektów Dany

Zakupiłam najpierw poczochrańca cisa... bo taki pseudo bonzaj był w dobrej cenie.. chyba 250zł i jedna kulka.......

Potem udało mi sie dokupić dwie kulki w super cenie.....
Jako, że to i to jest małe.... by nie było na froncie pusto... muszę z dwóch projektów zrobić jeden... albo wyciepać co mam .. napaść na bank.... i wtedy zrobię dokładnie wg Danusi......

Nie będę czekać 20 lat aż mi cisy urosną... bo nie wiem czy tyle pożyję.. 20 lat to wersja optymistyczna.. a przy moich stresach.... aż taka optymistką nie jestem... Nie będę Ci pisać ile mi przysługuje na dzień obecny emerytury.. bo nawet na światełko w ogrodzie to jest mało, a jeść sie chce....

Więc bazując na świetnych projektach Danusi chcę zrobić rabatę z tego co mam.. w wersji dla mojej kieszeni.....

Ot i taki przyziemy problem powoduje, ze nie da sie zrobić Danusiowej... jak mi robiła projekty myślałam, że jeszcze będzie mnie stać na wypasionego bonzaja, ale życie jest brutal, bo nieszczęsica chodzą nie tylko parami ale i stadami.. ... i zostają sie bonazje dla ubogich.... ale myślę, że wersja uboższa z tego co mam też jest miodzio I bardzo mi sie podoba..... zachowuje styl Danusi.... wyczucie Sylwii i uwzględnia realia życiowe.

Będzie pięknie ..... z wersją dostępna dla śmiertelników Będą kulki i poczochraniec.... trawki na razie posadzę moje co mam czyli Ice Dance i niech tańcują, a jak się poprawi to i owo to ... wymienię
Runianki czyli pasyhanda... (u mnie tylko handra) mam swojej do rozsadzenia sporo... Ice Dance też sporo..a nawet dużo.... żurawki dokupię... bo wściekłych czerwonych nie mam...

Ot i wylądowałam moje frustracje ..... życie zawodowe poszło na forum... oj...... siła złego na jednego.. a z głupotą nikt jeszcze nie wygrał

Mala_Mi 22:27, 04 wrz 2013

makkasia napisał(a)
a ja jak zwykle nie zdanżam na czas
Już się kompletnie zgubiłam. To te kulki są już posadzone czy jeszcze nie ??

Część posadzona, ale do poprawy i zmiana koncepcji
Mala_Mi 22:28, 04 wrz 2013

Konstancja30 napisał(a)
wersja nr 2 Syli chyba najbardziej mi się podobywuje choć i tak wiem, że wywalcujecie z Kazkiem model bliski i daleki zarazem w swych aranżach łopatą ... buziam oboje i piesa

Dokładnie.. bo projekt to jedno , a życie to drugie.. grunt by do walca było dwojga I tego sie trzymajmy
Mala_Mi 22:32, 04 wrz 2013

leon60 napisał(a)
Aniu obie wersje Sylwi są świetne ale do Twojego ogrodu zdecydowanie bardziej pasuje mi wersja nr 2
Będzie pięknie ! ! !
Acha kule widziałam cycuś glancuś

Trzymajmy sie tego cycuś glancuś .... nawet jak będzie nie ten teges.. to trzeba zrobić jak mój synuś zawsze kiedyś... jak dostał 1.. to na moja burę odpowiadał, że połowa klasy dostałą też 1....

Ja zawsze mówiłam, a dlaczego nie dostał tak jak tylko 1 osoba 6!!!

Pora zmienić postrzeganie świata......

Inni nie maja nawet w części takiego ogrodu jak ja.. wiec może być wersja .. że połowa klasy dostałą 1 ,a ja mam 4 I jest dobrze .....

Imię Felicjan Wam się podoba??? Bo mi nie..
Konstancja30 22:35, 04 wrz 2013

Felicjan ...

mi siem podoba ... z imionami jakoś tak jest, ze się dopasowują do swej cielesnej postaci ... i z reguły choć nie wiadomo skąd przyszły pasują ... no może poza nielicznymi wyjątkami ... np Izabela - Konstancja ... no i sama widzisz kto to pisze )))))))))))))))