Ptasi gaj
14:17, 10 lip 2019
Też ten zakątek bardzo lubie odkąd został zrobiony. Tyle lat miałam tam duży bałagan. Składowisko chwastów po pieleniu, trawa po koszeniu, patyki przemielone brzozy, sosem igliwia, liście brzozy.
Jesienią 2017 r. Ostatnie liście brzozy wysypał zrobiłam dołek w ziemi i powoli przesypywalam mieszając wszystko. Wczesna wiosns przerobiłam jeszcze raz z ziemią i workami kory. Zrobiła się sterta no i później sądziła.
Irenka mówiła co posadzić i tak powstał taki kącik cienisty.
Bluszcze były wcześniej ok 6 lat. Bardzo źle rosły podlałam gnojówka z obornika i się zaczęło. Pną się po drzewach tak jak chciałam stertę z nasadzeniami też okrywają.
Damian juki jak wszystkie rośliny mają swoje chory. W tym roku kwitną przepięknie w zeszłym roku ani jedna nie zakwitła zdarzyło się to pierwszy raz u mnie
Ta roślina to świecznika są o zielonych liściach i czekoladowycj
O czekoladowych pachnie trzeba je sadzić w cieniu.
Jesienią 2017 r. Ostatnie liście brzozy wysypał zrobiłam dołek w ziemi i powoli przesypywalam mieszając wszystko. Wczesna wiosns przerobiłam jeszcze raz z ziemią i workami kory. Zrobiła się sterta no i później sądziła.
Irenka mówiła co posadzić i tak powstał taki kącik cienisty.
Bluszcze były wcześniej ok 6 lat. Bardzo źle rosły podlałam gnojówka z obornika i się zaczęło. Pną się po drzewach tak jak chciałam stertę z nasadzeniami też okrywają.
Damian juki jak wszystkie rośliny mają swoje chory. W tym roku kwitną przepięknie w zeszłym roku ani jedna nie zakwitła zdarzyło się to pierwszy raz u mnie
Ta roślina to świecznika są o zielonych liściach i czekoladowycj
O czekoladowych pachnie trzeba je sadzić w cieniu.