Ogród zacząć czas.
08:06, 08 sie 2019
Dzięki wielkie! Znowu wstyd mi, że info o tym granulowanych gdzieś nie doczytałam jak trzeba! Raz jeszcze dziękuję za szybką odpowiedź- jesteście niesamowite
Będę więc dalej działać. Krok po kroku, krok po kroczku i coś wreszcie musi być. Skoro ogród świadczy też o charakterze gospodarza, to na razie z nami słabo wypadamy
Czas to zmienić.
Agatko, a jak Twoje doświadczenia z roślinami rosnącymi w okolicy brzozy? U mnie maliny, które mam przy siatce, za którą u sąsiada rośnie brzoza są strasznie marne i słabo owocują w porównaniu do tych, które rosną tylko kawałek dalej i moja Mama twierdzi, że to właśnie przez tą "sąsiadową" brzozę, gdyż (tu cytat
) "od zawsze wiadomo, że w okolicy brzozy to w ogóle nic nie wyrośnie". Nie sądzę, żeby to była do końca prawda, patrząc na to, jak popularne są tutaj brzozy, ale coś jednak z tymi malinami jest nie tak.
Agatko, a jak Twoje doświadczenia z roślinami rosnącymi w okolicy brzozy? U mnie maliny, które mam przy siatce, za którą u sąsiada rośnie brzoza są strasznie marne i słabo owocują w porównaniu do tych, które rosną tylko kawałek dalej i moja Mama twierdzi, że to właśnie przez tą "sąsiadową" brzozę, gdyż (tu cytat