Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Od początku 20:43, 27 lip 2016

Do góry
Ogród z pergolą 20:43, 27 lip 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
tak sobie siedze i coś wymyślam,niewiem czy to ma sens......
juz wiem że nie podoba mi się że tylko koło szamb bukszpan ale niewiem jak to ułożyć :/ może w tej pustej kostce za świdośliwą też bukszpan..

Moim zdaniem na tyłach za duży misz masz i nie będzie to dobrze wyglądać jarzmianka za hortensja zniknie, mi osobiście ten trzcinnik w ogóle tu nie pasi ja bym zrobiła tak wymieszała na tyłach hortki z ml albo dała same hortki a przed nimi białe rozchodniki i białe jeżówki i gdzie niegdzie białe orliki- kwitną długo i mają ładne liście nawet jak przekwitną to nie szpecą na rabacie..... no i może jarzmianki gdzieś wcisnąć jako wypełniacz
Typografia ogrodu 20:41, 27 lip 2016

Do góry
anula150 napisał(a)
Witaj nawigatorko,

choć nie jestem uczestniczką ogrodowiskowego forum oglądam Twój wątek regularnie od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam napisać, by pogratulować Ci ogrodu - zarówno pomysłów jak i realizacji. Jest naprawdę wspaniały, tym bardziej, że tworzony własnoręcznie. Gratuluję.

Przy okazji zauważyłam dyskusję na Twoim wątku dotyczącą ściennych "trofeów" zwierzęcych w różnych postaciach i dorzucam swoją propozycję w tym temacie:

Wyrób papierowy, do własnoręcznego sklejenia, w różnych wariantach kolorystycznych, naprawdę świetnie się prezentuje na ścianie (mam złotego i jest rewelacyjny). Do kupienia w sieci [nie wiem czy mogę wstawić link do sklepu?]

Będę śledzić z ciekawością rozwój Twojego ogrodu. Pozdrawiam serdecznie.

Witaj serdecznie.
Bardzo mi milo ze sie idezwalas a jeszcze milej ze mnie podgladasz
Za mule slowa o ogrodzie dziekuje bo to niezwykle satysfakcjonujace gdy ktos docenia ilosc wlozonej w cos pracy.choc wiadomo ze kazdy tworzy przestrzen dla samego siebie.
Trofeo Twoje piekne.eleganckie.idealne.mozesz napisac prywatna informacje do mnie z podaniem zrodla.bede bardzo zobowiazana.
Chetnie bym taki nabyla.zdradz prosze tylko jaki jest on wysoki? I czym to sie skleja? Trudno bylo?
Pozdrawiam i zachecam do częstszych wizyt
Od początku 20:39, 27 lip 2016

Do góry
Od początku 20:35, 27 lip 2016

Do góry
Dolina Baryczy cudowne miejsce a przyroda urzekła mnie.
Ogród z rzeźbą 20:31, 27 lip 2016

Do góry
Zana napisał(a)
Dziewczyny Kochane! Bardzo, bardzo Wam dziękuję za życzenia.
Wczorajszy dzień okazał się zdecydowanie za krótki.
Dla Was kwiatuchy

Boskie!
Typografia ogrodu 20:15, 27 lip 2016

Do góry
Witaj nawigatorko,

choć nie jestem uczestniczką ogrodowiskowego forum oglądam Twój wątek regularnie od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam napisać, by pogratulować Ci ogrodu - zarówno pomysłów jak i realizacji. Jest naprawdę wspaniały, tym bardziej, że tworzony własnoręcznie. Gratuluję.

Przy okazji zauważyłam dyskusję na Twoim wątku dotyczącą ściennych "trofeów" zwierzęcych w różnych postaciach i dorzucam swoją propozycję w tym temacie:

Wyrób papierowy, do własnoręcznego sklejenia, w różnych wariantach kolorystycznych, naprawdę świetnie się prezentuje na ścianie (mam złotego i jest rewelacyjny). Do kupienia w sieci [nie wiem czy mogę wstawić link do sklepu?]

Będę śledzić z ciekawością rozwój Twojego ogrodu. Pozdrawiam serdecznie.

Liliowo i kolorowo:) 20:09, 27 lip 2016

Do góry
Urszulla napisał(a)

A pachną te róże? bo ja znalazłam bardzo podobną

http://rosarium.com.pl/produkt/apricot-nectar

Mało co pachnie Ula, tu daje zdjęcia tej rozy
Dla odmiany czas na zmiany... 19:54, 27 lip 2016

Do góry
Ogród z pergolą 19:48, 27 lip 2016

Do góry
tak sobie siedze i coś wymyślam,niewiem czy to ma sens......
juz wiem że nie podoba mi się że tylko koło szamb bukszpan ale niewiem jak to ułożyć :/ może w tej pustej kostce za świdośliwą też bukszpan..

Daleki od ideału..... 19:46, 27 lip 2016

Do góry
Zakupy czekają na lepszy czas, a tymczasem kilka fotek moich jeżówek.

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa 19:43, 27 lip 2016

Do góry
Iiiii tam Sylwia, masz chyba malutkiego dołka, co ściśle wiąże się z ogrodem Nie poddawaj się, każda z nas przez to przechodziła i przechodzi, ja na pewno
Toszce chodziło o to, że w dziale Projektowanie ogrodów wszyscy ( w większości) są na etapie początkowym, częściej odwiedzają wątki w poszukiwaniu rad wskazówek i nimi się dzielą. Dział Nasze ogrody, w moim odczuciu, jest dla bardziej zawansowanych ogrodników.

Warzywka w skrzyniach super i jeżówki supcio

Od strony siatki to hortensje? Chyba coś jeszcze tam dostrzegam.
Dla odmiany czas na zmiany... 19:42, 27 lip 2016

Do góry
Dla odmiany czas na zmiany... 19:29, 27 lip 2016

Do góry
Ogród mały, w cieniu i na ciężkiej glebie 19:29, 27 lip 2016

Do góry
ren133 napisał(a)

Widzę, że nie odpisałam Ci na tego posta Okazalo sie, że w grę wchodziła tylko niedziela ... sorry

może następnym razem?

c.d. ogrodu w hotelu

Mój ogród moja pasja. Kobieta szczęśliwa 19:28, 27 lip 2016

Do góry

Fajnie się rozrosło od pazdziernika
Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 19:27, 27 lip 2016

Do góry
Bożenko bardzo by mi było miło ponownie Cię odwiedzić (Szmit przy Twoich skarbach to nic ciekawego)

Diamant Rouge swoim wyglądem też wywołała u mnie gorączkowe sprawdzanie czy przypadkiem jej nie przesadziłem ale to chyba jedna z moich nie przesadzanych , seledynek w miarę szybko zbieleje a następnie dostanie tych swoich wspaniałych kolorków, dlatego zostawiłem ją na reprezentacyjnym miejscu

U Agi - czyli słońce i piach 19:26, 27 lip 2016

Do góry
ag_zie napisał(a)
I stipa

super to wygląda
Dla odmiany czas na zmiany... 19:13, 27 lip 2016

Do góry
jakiś czas temu ...zapraszam na fotorelację
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies