Moi Drodzy choć w większości Drogie u mnie zaczął się młyn o dziwo..wpadłam w niego z prawdziwą przyjemnością mimo mega baniatych wakacji zawsze w tym momencie roku szkolnego dochodzę do wniosku , jak bardzo lubię swoją pracę i powiem Wam..to jest super uczucie
We wtorek miałam poprawkowa maturę..to znaczy..do przeprowadzenia w poniedziałek trzeba było przygotować salę a wczoraj miałam badania okresowe...eechh..pacjent będzie żyć
W tak zwanym międzyczasie kombinowaliśmy jak by tu ten nasz nowy nabytek zabezpieczyć...zaraz za płotem mam łąkę i las i uwierzcie mi..nie takie rzeczy jak komplet wypoczynkowy tu ginęły ..
Ale koncepcja została przez eMusia wydumana ( już się przecież sprawdził w tej materii podczas montowania ławeczki za połowę pensji ) i meble zostały wczoraj zabezpoeczone no i wreszcie stoją mam jeszcze mały ( choć gabarytowo wcale nie jest mały ) problem z poduchami..muszè do Was pozerkać , albo dopytać..albo napiszcie tak po prostu gdzie chowacie te poduchy ??? Czy ńie chowacie ich wcale a może czymś przykrywacie ??? Aaa...sama nie wiem
Ogrodowo:... Łukasz zaproponował mi przedłużenie paska red baronów pod klonem...i jestem w trakcie....wykupiłam już wszystkie red barony w okolicy jeszcze jednego albo dwóch mi zabrakło u Żurka za okrągłą kwotę sprzedają 12 źdźbełek..serio..policzyłam...mikro gdyby cena była przyzwoita to co innego, aleee...nie jest
Zbiornikowo ... Szefowa zaproponowała zbiornik stalowy !!! że też na to nie wpadliśmy sami...echhhhh tu widać lata doświadczenia i wprawę... Muszę dla niej zrobić podsumowanie" moich problemów zbiornikowych "
Buziaki dla Was mam nadzieję, że u Was jest troszkė cieplej rano..bo u mnie..jakby w październiku lodownia..kominek odpalamy co parę dni , bo się nie da
Życzę Wam radości z ostatnich dni wakacji
Buziole i dzięki ,że zaglądacie
Gosiu w ogrodzie ...ja też mam komplet gościnny..ale teraz po latach używania stwierdziliśmy ,że czėściej się na tarasie chce odpoczæć niż przyjmujesz gości...więc wygrał ten komplet..zresztæ o dziwo taras mam dość spory i liczę na to ,że zmieści się to i to trwają przepychanki a ja mam jutro ogrodowiskowych gości
Juleczko mnie , podobnie jak Tobie już raczej wypoczynek nie w głowie trza spinać tyłek i walczyć znów te 10 miesięcy ale jeśli każesz, to do końca tygodnia nie idem do roboty tylko bedem odpoczywać na Twoje polecenie mogiem ??? ściskam moooocno
Madzenko z tą żmiją....echhhhh..była taka historia...mam na nazwisko Wąs...i pewnego razu zaraz we wrześniu puka do pokoju nauczycielskiego jakaś uczennica...ktoś otwiera a ona pyta : czy jest pani Wąż ??? śmiechu było kupa, a czasem ktoś tak do mnie mówi w żartach tak więc z tym ,że żmija siem wyleguje na mebelkach to jakaś prawda jest a tak na poważnie...jeśli zniknę na jakiś mały czas to tylko z powodu początku roku szkolnego i faktu ,że mam pierwszoklasistów
Katkak nie ma co zazdrościć Kasiu trza kupić w cenie promocyjnej to naprawdę można..no i są modułowe , więc możn kupować na raty co rok cosik...żmiji siem bojammmm , ale cóż..jak zwykle..mądry Polak po szkodzie
Kasiu 83 jakie będą te kroki to trudno stwierdzić , zależy jak szybko znajdę kogoś do zbiornika no i od pogody...... która nas w tym roku nie rozpieszcza
Ściskam moocno
....wykończone płytkami a la kamiennymi..jak po lewej...forma prostokætna zakopana w ziemi jak u göry pośrodku...długi prostokąt - jak po prawej..ale bez żwirku na dnie- trudności w czyszczeniu - połączenie z resztą ogrodu- tak jak na dole..obrzeże a oobok trawnik na tym samym poziomie
Ta długa rynienka jest boska! Mieć miejsce na coś takiego...
Będzie cudnie. Mnie się podoba wykończenie pierwsze płyty "kamienne" albo betonowy rant jak na 3. Szczerze i pozytywnie zazdroszczę tej inwestycji będę cieszyć oko u Ciebie
PS. Jak matury, dużo osób korzysta z możliwości poprawy wyników? Za moich czasów można było zdać lub nie
Elu ja swoje poduszki chowam do takiej dużej plastikowej skrzyni. Są do kupienia we wszelkich ogrodniczo - budowlanych. Chowam je nie tyle przed obawą kradzieży, ale bardziej przed zabrudzeniem, zawilgoceniem i użytkowaniem przez moje sierściuchy
Co do Red Barona to mogę ci podesłać kilka sztuk. Wyślij mi adres na priv.