Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Hortensjada

Hortensjada

Gosiek33 13:08, 23 sie 2016

bozga napisał(a)
Dzięki, że zaglądacie Czuję pewien przesyt jeśli chodzi o ogród, zabiera mi mnóstwo czasu, tak samo Ogrodowisko bardzo wciąga, człowiek skacze z postu na post, wpatruje się w te fotki a czas leci nieubłaganie
A tyle ciekawych rzeczy wokół, muszę to zmienić, bo stanęłam w rozwoju - intelektualnym, duchowym itp.
Pierwszy krok zrobiony- właśnie obejrzałam Headhunters- bardzo polecam, jutro czas na książkę Jo Nesbo ( ale najpierw wreszcie muszę przeczytać instrukcję obsługi aparatu fotograficznego )no i pora poszerzyć słownictwo obcojęzyczne a ogród niech różowieje Fotki robione późnym popołudniem

Książka oczywiście lepsza od filmu, najpierw czytałam, potem oglądałam i nie zawsze mogłam nadążyć - nie ma to jak własna wyobraźnia

A ogród jak zwykle niesamowity
sarenka 15:21, 23 sie 2016

Bożena i jaki aparat kupiłaś? ten co chciałaś?
Madzenka 18:44, 23 sie 2016

Nie mogłaś poczekać miesiąc z wizytą w Wojsławicach i przybyć na Festiwal Traw 25.09?
BKosimkArt 08:39, 24 sie 2016

bozga napisał(a)
Dzięki, że zaglądacie Czuję pewien przesyt jeśli chodzi o ogród, zabiera mi mnóstwo czasu, tak samo Ogrodowisko bardzo wciąga, człowiek skacze z postu na post, wpatruje się w te fotki a czas leci nieubłaganie
A tyle ciekawych rzeczy wokół, muszę to zmienić, bo stanęłam w rozwoju - intelektualnym, duchowym itp.
Pierwszy krok zrobiony- właśnie obejrzałam Headhunters- bardzo polecam, jutro czas na książkę Jo Nesbo ( ale najpierw wreszcie muszę przeczytać instrukcję obsługi aparatu fotograficznego )no i pora poszerzyć słownictwo obcojęzyczne a ogród niech różowieje Fotki robione późnym popołudniem

Chyba każdy z nas ma takie dylematy ja też czasem odpuszczam...

Na tym zdjęciu jest Grandiflora?? w tym roku mnie zauroczyły bardzo, ogromne kwiaty, drobniutkie płatki i przebarwienie na bladziutki róż, bardzo mi się podoba
Urszulla 13:02, 24 sie 2016

i wewnątrz kwiatostanów mojej hortensji są piuropusze, możesz zerknąć

https://www.ogrodowisko.pl/watek/2065-blaski-i-cienie-nowego-zycia?page=826#post_5
Filemon24 16:58, 24 sie 2016

Bożenko! mam, mam nazwę tej nowej odmiany hortensji Fraise Melba widziałam ją dzisiaj w szkółce
bozga 00:27, 25 sie 2016

Sorki, że nie odpowiadam, jestem znowu poza domem i głupio u kogoś siedzieć na kompie ( wprawdzie laptop mój ale dopiero teraz mogłam coś napisać ). Wracam do domu dopiero jutro wieczorem, mam nadzieję, że hortensje nie będą przypalone. Oczywiście przed wyjazdem cyknęłam fotki

asiak 06:57, 25 sie 2016

łał... piękne
hindsight 10:50, 25 sie 2016

Urszulla napisał(a)

Możesz napisać jakie masz hortensje po lewej, pod murem domu- bo są 3 różne. I lubię taki brudnypudrowyróż

I jakbyś mogła zerknąć na hortkę NN
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2065-blaski-i-cienie-nowego-zycia?page=824

Ula, Bożenka zajęta, to ja napiszę

Pod ścianą rośnie Limka (najbliżej wejścia), w środku Silver Dollar, w dolnym rogu fotki Diamantino
Makusia 22:12, 25 sie 2016

O.....opad szczęki totalny! Jak? Niesamowite! F e n o m e n al n e!!!!!