Narazie jeszcze się nie przebarwia. Ma mocno ciemne liście, młode przyrosty jaśniejsze zdjęcia takie sobie mi wyszły, no i chyba powinnam go trochę delikatnie przyciąć, bo rozczuchrany jest
A tu mały z jasnymi liśćmi, ten najgorzej mi rośnie, chociaż w tym roku i tak lepiej niż w zaszłym, może potrzebuje jeszcze trochę czasu? A będzie się przebarwiał na taki żółty, złoty kolor
A tu malutki zielony, narazie ma odrobinę czerwonego koloru, ciekawa jestem czy cały taki będzie? Mam go od mojej mamy, u niej kwitł na różowo- czerwono, ale ja nie widziałam jak akurat kwitnie ten ładnie się zaklimatyzował, późną wiosną go sadziłam i ma już przyrosty
Ale ci się już te rabaty i rośliny rozrosły .
No pięknie już masz w ogrodzie.
Ile lat ma twoja Anabelka ?? Dajesz jej sporo nawozu ??
Krwiściąg cudo. On na bordowe kwiaty ?? Masz jakieś zbliżenie ??
Gdzie ty takie rarytasy kupujesz ?? rozglądałam sie za wysokim cały sezon. I nie znalazłam.
Ja mam taki czerwonawy taki średni.
W nocy z niedzieli na poniedziałek nad Radzyminem i okolicach była zorza polarna. Godz.1.00 w nocy, na żywo lepiej można było zobaczyć zieloną poświate
Witam, czy możesz napisać gdzie kupiłaś tą ławkę? Bardzo mi się podoba i znalazłam podobną ( tylko surową) na Allegro, czy ona jest z drewna sosnowego ?
Super, że tak długo masz własne pomidory. Podaj proszę nazwy odmian, może na przyszły rok nabędę kilka dla rodziców. Oni też je uprawiają pod chmurką. W tym tygodniu likwidowali krzaczki, bo zaczęła wchodzić zaraza.
Owoce róż to prócz jabłuszek ozdobnych mój ulubiony dodatek do wianków o tej porze roku. Zachwyciła mnie pod tym względem Rosa moyesii. Kształtu się spodziewałam, ale wielkość mnie zaskoczyła.