TAR
09:21, 01 mar 2024

Ta ożanka biala ma ciekawe listeczki chyba ja dodam do chciejstw 
Czytam o rabatach slonecznych i jestem jakby w odwrocie, lubie cieniste tylko porozswietlane słoncem. Mnie zbyt duzo słonca meczy i uciekam do cienia. Za to moj połowek chcialby usunac kilka drzew zeby miec wiecej slonca. Oczywiscie sam nie wytnie ale teraz podkrzesuje mocno sosny i juz efekt jest. Nie dosc ze teren jakby sie uporzadkowal to przeswitow slonca wiecej. Tyle ze do zrebkowania mamy juz calego tira
Ja wole cien / polcien (po tatusiu
) moze tez dlatego, ze poprzednie moje ogrody byly bardzo sloneczne i na dluzsza mete bylo to bardzo meczace, praca wiosna ok. ale latem mordęga, nie wspomne o podewaniu i omdlewajacych roslinach. Wiekszosc czasu szukalam tam cienia lub siedzialam w domu. A w obecnym miejscu caly wolny czas spedzam na zewnatrz, bo ani upal nie meczy ani wiatry nie hulaja.

Czytam o rabatach slonecznych i jestem jakby w odwrocie, lubie cieniste tylko porozswietlane słoncem. Mnie zbyt duzo słonca meczy i uciekam do cienia. Za to moj połowek chcialby usunac kilka drzew zeby miec wiecej slonca. Oczywiscie sam nie wytnie ale teraz podkrzesuje mocno sosny i juz efekt jest. Nie dosc ze teren jakby sie uporzadkowal to przeswitow slonca wiecej. Tyle ze do zrebkowania mamy juz calego tira

Ja wole cien / polcien (po tatusiu