Witaj Danusiu . Bardzo je lubię , niestety ślimaki też. Kiedyś miałam ich ok. 100 - wystarczyła torebka nasion i dwa długie parapety. Rosły przy nieistniejącym już drewnianym płocie.Był to raj dla motyli.
Dzięki Marzenko zamówienie projektu u Danusi to wspaniałe marzenie od dawna............ A jakbym jeszcze w totka wygrała to bym całą ekipę Gardenarium zamówiła w sekundę ale priorytet narazie to ...dom
Ściskam!
Irenko, ja trzymam kciuki, bo mam jeszcze, piły się nie imam, co najwyżej sekatora, Dzielna kobieto co piły się nie boisz, zacznij się bać. Wspieram w bólu.
Zdzisław ostatnio przepiłował płaszcz p.deszczowy..dobrze że nie nogę
Witaj Danusiu,
U mnie działania w kuchni są tak naturalne jak u Ciebie projektowanie ogrodów
Zawsze to lubiłam i zarówno w wersji improwizacyjnej "na szybko" jak i planowanych, wcześniej przygotowywanych biesiad
Wyznaję zasadę, że każdy powinien robić to co umie najlepiej i to co mu sprawia przyjemność
Więc pozostań przy swoim
Danusiu w tamtym roku podobną ilość cebul sadziłam w dwa weekendy i kilka popołudni przy okazji zużyłam 2 sadzarki trzecia jaką kupiłam jest niezla i nawet jakąś długą gwarancję na nią Akcje sąsiedzką ??? dobrze że dodałaś 'z ogrodowiska' Ja dziewczyny chętnie zaproszę na kawke i ciasto. Mówisz, że przyjedziesz pomóc, no i co ja mam powiedzieć? ZAWSZE jesteś mile widzianym gościem u mnie. Mogę sadzić teraz część cebul, resztę później, chyba po pierwszych przymrozkach gdy jednoroczne usunę.
A zapewniam, że moje ogrodowiskowe sąsiadki z miłą chęcią się z Tobą spotkają
Dziękuję za odpowiedź. Dziś obserwowałem to miejsce i tak jak piszesz prawdopodobnie przyczyną jest mniejsza ilość słońca, która tu dochodzi ze względu na ogrodzenie.
Trawka z dnia na dzień piękniejsza. To między innymi dzięki Waszej pomocy. Dziękuję.