Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Działeczka Asi :) 22:16, 13 lip 2016

Do góry
Kilka fotek z mojej działki Dodam, że duże iglaki znajdowały sie już na działce
Zdjęcie z początku wiosny

Małe roślinki to już moje nasadzenia.
Moja pierwsza róża

W tej chwili, altanka przechodzi mały remoncik. Tego iglaka z pierwszego zdjęcia z prawej strony już nie ma, był brzydki i uschnięty od dołu.
Postaram się zrobić więcej zdjęć, żeby było lepiej widać działkę i mam nadzieję, że przy Waszej pomocy będzie na niej pięknie Dodam, że w tym miejscu, gdzie są rabaty był straszny busz, ledwo wszystko przekopaliśmy
Co i jak? Nowicjuszka 22:14, 13 lip 2016

Do góry
Nad wyjazdem pomyślę, bo w przyszłym tygodniu jedziemy do energylandii, w sierpniu do szkoły trza obkupić i mam 4 imprezy urodzinowe, już nie mówiąc, że synek dostał się na studia, jeszcze czeka na 2 odp. z Poznania. Ja chyba wole małe dzieci takie w przedszkolu, mniej kosztowne były

Migdałek, jego urok.. i utrapienie 22:12, 13 lip 2016

Do góry
Witam, mój migdałek ma 2 lata. W tym roku w ogóle nie kwitł, natomiast bardzo mocno wybił do góry. Jedna z odnóg ma bardzo gruby pień i mam wrażenie, jakby zdziczał. Przycinany był w zeszłym roku po kwitnieniu. Nie miał żadnych chorób, a teraz nie wiem, co z nim robić.
Dodaję zdjęcia poglądowe, mam nadzieję, że ktoś coś podpowie

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 22:11, 13 lip 2016

Do góry
Gardenarium napisał(a)
W krainie elfów czy wróżek?

Ale cudowna!!! i ten ptaszek na stopie... uwielbiam takie motywy!
Makowo na Kociewiu 22:10, 13 lip 2016

Do góry
i takie tam

I ostatki pierwszego tłoczenia Chopina

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 22:10, 13 lip 2016

Do góry
Proszę podpowiedzieć czym obsadzić donice z bonsai czy berberys czerwony admiration będzie pasował może jakieś trawy ???
Ogród wśród pól i wiatrów 22:08, 13 lip 2016

Do góry
Na rabacie wsiowej-grabowej coraz bardziej kolorowo.
Pamiętam, że w ub roku mnie drażnił ten misz-masz, a teraz go lubię

Moja bajka 22:02, 13 lip 2016

Do góry
Bracia Grimm posadzona zgodnie z planem przed tujami. Ciekawe czy zakwitnie w tym roku. Pączusia nie dojrzałam, za to zdążyłam ją szpetnie skląć jak wbiłam sobie kolec pod paznokieć . Zgrały się trochę z żurawką kolorem liści .

Queen of hearts musi zaczekać do jutra, bo z Takim pomocnikiem trzeba mieć baaardzo podzielną uwagę
Zakwitł mój hibiskus samosiejka, którego na kulkę prowadzę
Lilie - Lilium 22:01, 13 lip 2016

Do góry
To może być Pretty Women.

Ogromne kwiaty, maślany kolor,zapach. Miałam kupioną w tym roku wiosną Urandi.

Makowo na Kociewiu 22:01, 13 lip 2016

Do góry

Ostatnie pąki Charlesa Austina

Lavender Flower Circus tłoczy nieprzerwanie i ma metr wysokości

Ogród wśród pól i wiatrów 21:58, 13 lip 2016

Do góry
Wstawiam jeżówki dla Edyty Były białe, wysiały się w sposób niekontrolowany. Obecnie jest multum białych, a oprócz tego żółte i różowe. Ciekawe jest też to, z jednego krzaczka wyrastają zarówno białe, jak i żółte kwiatki

Pozwoliłam im rosnąć, tam gdzie się wysiały. Tak więc są pod murkiem, pod świerkiem, przy samym ogrodzeniu, pomiędzy hostami. Ogólnie rozgardiasz mi zrobiły, będę musiała trochę ucywilizować ten zakątek

Ogród Loczka 21:57, 13 lip 2016

Do góry
Katkak napisał(a)

Hej, hej, jakiej publikacji??? Czyżby coś mnie ominęło??? Łukasz - chwalić mi się tu zaraz . Nie przycinaj jej, śliczna jest. Moja to takie wypierdki .

ależ proszę bardzo przypominam " Kocham ogród " z dzisiaj

Moja bajka 21:56, 13 lip 2016

Do góry
Przyszły dziś moje różyczki. Coś tam Jubilaumrose kwitnie i ma sporo kwiatków. Za radą Sylwii osadziłam ją tu i wygląda moim zdaniem ekstra
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:53, 13 lip 2016

Do góry
Lori Goldstone

French Lingerie

Straszna żarówa Gaudy Gaudy

Fire and Fog

I to na razie tyle, chociaż co chwile zakwitają nowe, a przy moich ilościach wszystkiego pokazywać nie będę, bo miałem na nie focha, a w lipcu zawsze nachodzi mnie chęć na nowe, a teraz musiałbym je chyba w pokoju na szafie trzymać
To tu- to tam- łopatkę mam ! 21:51, 13 lip 2016

Do góry
Wschodnia część działki nabrała ogłady. Tutaj najdłużej cywilizowaliśmy teren. Wreszcie jest w miarę estetycznie. Jeszcze tylko trzeba poczekać aż winobluszcz porośnie drewutnię.

Posadziłam tam kilka dalii. Miały być w kolorach od bieli poprzez róż do bordowego.
Wyszło trochę inaczej Jakoś chodzi za mną ten ognisty pomarańcz, chociaż go nie zapraszałam do ogrodu.

Podokienne na froncie

Makowo na Kociewiu 21:49, 13 lip 2016

Do góry
Niedobitki różane większość przekwitła niektóre za chwilę zaczną na nowo
Darcey Bussell i Gemma, przesadzone przetaczmiki First Love fajnie teraz wypełniają pustki

Ukojenie 21:49, 13 lip 2016

Do góry
zoja napisał(a)
...i jeszcze floksy:

Śliczny kolor!
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:47, 13 lip 2016

Do góry
Deszczowe
Lady Betty Fretz

Edge of Your Seat

Heavenly Pink Fang

The Joy of Beaty
Ukojenie 21:47, 13 lip 2016

Do góry
zoja napisał(a)
Urobilam sie dzis w ogrodku po łokcie. az lakier odpadl z paznokci (o jeden dzien za wczesnie).

Wypielilam chwastow na pol kompostownika. Przygotowalam podloze do siewu i wysialam brakujaca czesc trawnika. Posadzilam zakupiona szalwie i lawende oraz kaline (wczesniej nie mialam koncepcji )

Bylo:

Jest:

Od razu lepiej
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:46, 13 lip 2016

Do góry
Luki napisał(a)
No i w rejon bylinowej

A ja się nie pytam, tylko stwierdzam, ze twoja bylinowa jest nie do przebicia. Koniecznie przyjedź do mnie i zaplanuj mi to samo na prostokącie. A jak nie chcesz przyjechać, to chociaż zaplanuj . Tylko u mnie jest mniej miejsca ...
Ciągle wzdycham do twojej rabaty. I nie masz pojęcia, ile razy już ją pinowałam

Tak swoją drogą, pamiętasz łuki twoje plany tej rabaty? Jak się mają obecne nasadzenia do tych planów? Co to jest to niebieskie przed pysznogłówką?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies