Na pewno musisz wygrabić celulozę, potem po całości posyp albo polej delikatnie nawozem - dobrze rozpuść - najlepiej zrób to przed deszczem i no posiej od nowa - potem regularnie podlewaj.
W Leroy ceny są straszne - ostatnio byłem i Danusia takie trawy po kilka złotych kupuje - a nie po prawie 30 złotych - chyba 27.99 były... Dlatego nic nie wziąłem, chociaż ładne były, nie powiem.
Kasiu - ale przepiękna ta bylinówka!!! Po prostu cuuudowna i nawet angielskie jej nie dorównują!
A co do trawnika - nie spaliłaś go czasem na tym kawałku? Bo przypomina mi się moja historia jak posypałem "od serca" trawnikowi, a potem był żółciutki od przenawożenia....
Dziewczyny niezłą strefę kibica miałyście... ale...
ja nie WIERZĘ!!)), że polskie kobiety nie wiedzą co to spalony, że nie wiedzą, że jak Czesi wygrali to dla nas dobrze, że nie ekscytują się, że nasi graja na Euro
To nie jest możliwe, w kraju gdzie każdy mały chłopak gra w piłkę od brzdąca Sebek..wybacz, ale też grałeś
To mamy we krwi..może drużynę mamy składkową trudno..po meczu z Niemcami chyba można wierzyć, że będzie lepiej i z Czechami wygramy
Przynajmniej teraz każdy wie, kto to Błaszczykowski.. ten od Adamiakowej
Żeby nie było.. wolę naszych siatkarzy, szkoda, że tutaj się tak nie ekscytujemy jak wygrywają mecze w lidze ale to dlatego, że polska piłką nożną stoi