Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

sylllwia 08:58, 13 cze 2012

Ale świetnie uformowałaś tuję w spiralę, masz rękę do tego widać i wyobrażnię
popcorn 09:04, 13 cze 2012

Kuleczki - ciurkadełko piękne! A spirala super Ci wyszła!
Kiedy cięłaś? Ja się przymierzam do mojego jałowca Skyrocket, ale chyba już za póżno? Czekać do wiosny czy mogę jeszcze próbować?
Cięłaś tak na oko, czy owijałaś sznurkiem od czubka? Podobno tak łatwiej..
pozdrawiam!
Karolina
AniaK 10:34, 13 cze 2012

irena_milek napisał(a)
Ale niekoniecznie fajnych; dobrze ich znam i ostatnio strzelali u mnie pomyłki i z 5 buków tricolor, drogich jeden nie ma oznak życia; chciałam dzwonic i reklamowac, ale odpuściłam!

Ja też dziękuję za info, zaoszczędzonych sporo nerwów. Takie firmy lepiej omijać szerokim łukiem.
Diana 11:04, 13 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Witaj Diana Mam takie samo ciurkadełko (z Obi?) - prezent urodzinowy. Tylko niestety M. nie ma czasu na montaż, zwłaszcza, że zażyczyłam sobie w tarasie, więc najpierw parę płyt trzeba wyjąć i prąd pociągnąć... No i właśnie zastanawiam się nad kolorem kamyków do ciurkadła... płyty tarasowe są jasno beżowe, ciurkadło szare... W jakim otoczeniu jest zainstalowane Twoje ciurkadło? Co masz dookoła niego? Bo Twoje kamyczki pasują idealnie

Agnieszko, dokładnie tak z obi
długo zastanawiałam się jakie kamyki, ponieważ ciurkadło jest w otoczeniu bordowej kostki.Staneło na ostatecznie na tych.One są w kółu,więc tam jest całość szara.A otoczenie inne.Zreszta dołączam fotkę.W drugim kole mam jaśniejszy kamień, żółtawy i większy.Ogólnie dom ma kolory - bordo + jasny żółty.Więc całośc jakoś chyba się komponuje
A ciurkadło to taki dodatkowy, ozdobny element
Jeszcze jest jedno kółko z którym rośnie choinka, tam też jest żółtawy kamień Zrobie fotkę
Może powinnaś kupić kolor kamieni jasny beż - wtedy tylko kuleczki będą rzucały się w oczy
Lub kolor zbliżony do kulek, ale wtedy tak jak u mnie to będzie całość - kulki same w sobie nie będą bardzo widoczne
Może dodasz fotkę swojego miejsca?
Milka 11:05, 13 cze 2012

Mnie się podoba połączenie tego kamienia z ciurkadełkiem
Diana 11:07, 13 cze 2012

Karolinko dziękuję
Ciełam przed zimą,teraz na wiosnę dopiero pierwszy raz dostała przyrosty po cięciu.Namierzam się jakoś teraz na uformowanie
Pisałam wcześniej że od sznurka nie dałam rady, gałązki tak różnie się układają, że trzeba być elastycznym
Sebek 11:07, 13 cze 2012

Juzia_G napisał(a)
o tu

Dzięki Rzeczniczko
Diana 11:07, 13 cze 2012

Irenko dzięki
Diana 11:09, 13 cze 2012

Sebek twoje wskazówki są bezcenne dla wielu osób
Diana 11:11, 13 cze 2012

Marzenka, Sylwia
Beta napewno znajdziesz jakiegoś chętnego
I koniecznie pochwal się jak ci wyszło
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies