Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 06:36, 13 cze 2012

mira68 napisał(a)
Marzenko zapowiadają od piątku cud pogodę będziemy się smażyć

Mira oby bo opryski muszę zrobić!!!
mira68 06:45, 13 cze 2012

A mój M wczoraj robił dosiewke trawy i niewiem czy cieszyc sie z upałów
noemi 09:19, 13 cze 2012

mira68 napisał(a)
A mój M wczoraj robił dosiewke trawy i niewiem czy cieszyc sie z upałów

Mira możesz przykryć te miejsca geowłókniną białą cienką ... to jest bardzo dobry sposób, żeby nasiona się nie wypłukiwały i chroni przed palącym słońcem , trawka szybciej wschodzi
abiko 09:33, 13 cze 2012

Dziewczyny niezłą strefę kibica miałyście... ale...
ja nie WIERZĘ!!)), że polskie kobiety nie wiedzą co to spalony, że nie wiedzą, że jak Czesi wygrali to dla nas dobrze, że nie ekscytują się, że nasi graja na Euro
To nie jest możliwe, w kraju gdzie każdy mały chłopak gra w piłkę od brzdąca Sebek..wybacz, ale też grałeś

To mamy we krwi..może drużynę mamy składkową trudno..po meczu z Niemcami chyba można wierzyć, że będzie lepiej i z Czechami wygramy

Przynajmniej teraz każdy wie, kto to Błaszczykowski.. ten od Adamiakowej

Żeby nie było.. wolę naszych siatkarzy, szkoda, że tutaj się tak nie ekscytujemy jak wygrywają mecze w lidze ale to dlatego, że polska piłką nożną stoi
Juzia 10:00, 13 cze 2012

abiko napisał(a)
Dziewczyny niezłą strefę kibica miałyście... ale...
ja nie WIERZĘ!!)), że polskie kobiety nie wiedzą co to spalony, że nie wiedzą, że jak Czesi wygrali to dla nas dobrze, że nie ekscytują się, że nasi graja na Euro
To nie jest możliwe, w kraju gdzie każdy mały chłopak gra w piłkę od brzdąca Sebek..wybacz, ale też grałeś

To mamy we krwi..może drużynę mamy składkową trudno..po meczu z Niemcami chyba można wierzyć, że będzie lepiej i z Czechami wygramy

Przynajmniej teraz każdy wie, kto to Błaszczykowski.. ten od Adamiakowej

Żeby nie było.. wolę naszych siatkarzy, szkoda, że tutaj się tak nie ekscytujemy jak wygrywają mecze w lidze ale to dlatego, że polska piłką nożną stoi

Siatkówkę też oglądam!!!!!
abiko 10:01, 13 cze 2012

no..przynajmniej jedna
GabiK 10:43, 13 cze 2012

Abiko, lepiej by było gdyby zremisowali i to 0:0. Wtedy wystarczyłby remis z Czechami, bo Rosjanie Greków ograją. A tak to musimy wygrać. A najlepiej to by było nie zawalać meczu z Grecją. Druga połowa to była masakra.
nika 12:24, 13 cze 2012

Oooo jaaa.... przegapiłam taką świetną strefę kibica Dziewczyny prawie sikałam dzisiaj ze śmiechu Jesteście boskie!!!
Ale w sobotę melduję się punkt 20:30
Milka 12:39, 13 cze 2012

Marzena2007 napisał(a)

Nie ... a u Was padało ??? ... u mnie cieplutko

Lało i chłodno i wstrętne komary juz gryzą; a do tego wlazłam u siebie w mrowisko i mrówki mnie pogryzły, no rany, czy ja w lesie czy w ogrodzie!

U mnie padało do ok. 18.30 a ptem już nie ale w nocy znów. Nie najlepsza podoga dla roślin, już za często pada....

no włąśnie; róże cierpią i tylko chwasty dumne jak paw!
Mala_Mi 13:07, 13 cze 2012

Boziu......... ależ sie działo.... i wcale nie to, że jakimś cudem nasi nie przegrali..... nie interesuję się piłka nożną od kiedy nie ma na co patrzeć... Jakbym chciała pseudo gwazdoró za wielkie gaże ogladac..to mogłąbym tak samo włączyć telewizor i oglądac seriale... I wcale mi nie żal, że mieliśy bilet na mecz polska -ruscy i synuś jakiemuś koledze podarował.... bo żadne z nas nie miało ochoty na szarpanie sie do Warszawy by popatrzeć na gwiazdorów. I Polaków z odzysku.... ale powiem zdolni są bo nawet zrozumiale dukają po naszemu...... a polski to bardzo trudny język
Natomiast ostro kibicujemy naszej Justynce Kowalczyk i oglądamy Agnieszkę Rdwańska....
Wiem kim jest Lewandowski, a nie mam zupełnei pojecia kim Trini i Susana Zaraz sobie pogoooglam..... bo widzę, że jestem kompletnie niedouczona....