Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miniaturowy ogródek

Miniaturowy ogródek

Sebek 11:23, 13 cze 2012

Red baron
magnolia 11:29, 13 cze 2012

pomyliłam miejsca Gabik, dlatego wycofałam sie z tej wypowiedzi. Blisko perukowca trawki tak wyglądały jak secta. Ona ma problemy z zimowaniem.
Ale może to być cos innego, z daleka słabo widać
malwes 11:32, 13 cze 2012

Dziewczyny, cudna przemiana, profesjonalna praca. A Danusia dodatkowo ma taki dar to "fotoreportaży", że może powinna jeszcze przy okazji drugi zawód zacząć wykonywać
GabiK 11:36, 13 cze 2012

Sebku, chyba nie sądzisz, że nie wiem, jak wygląda Red Baron? A tym bardziej Danusia.
Te są takie z cienkimi źdźbłami, przewieszające się, z pomarańczowo-czerwonymi końcówkami.
GabiK 11:37, 13 cze 2012

Oj tak Malwes, w Danusi obiektywie wszystko pięknie wygląda.
Sebek 11:37, 13 cze 2012

GabiK napisał(a)
Sebku, chyba nie sądzisz, że nie wiem, jak wygląda Red Baron? A tym bardziej Danusia.
Te są takie z cienkimi źdźbłami, przewieszające się, z pomarańczowo-czerwonymi końcówkami.

A to pardon To będzie na pewno coś ciekawego!
Wieloszka 11:44, 13 cze 2012

magnolia napisał(a)
Jak to nie obsługuje? Ja regularnie jestem u niej z klientem po 5 traw i 10 żurawek. Zdarza mi się wpadać do niej po 3 rośliny. Tylko ona jest strasznie zajęta, więc nie da się u niej przyjść i oglądać i pytać co to i ile kosztuje itp.Ale podjechać i spytać o coś konkretnego, pewnie. Rzeczywiście, najlepiej zadzwonić.
Namawiam ją na zamieszczenie oferty na stronie, mówiła że to zrobi.
Najwięcej ma traw- miskanty, rozplenice, carex,
Paprocie, hosty, byliny - zurawki, tiarelle, liliowce, bodziszki, przywrotniki, żelaźniak, brunnery, ligularie, szałwia omszona, orliki, kosaćce, pragnia, jeżówki.... Tyle pamiętam.

Ło matko, jaki wypas!!! Ja też chcę taki sklep!!!
Wieloszka 11:47, 13 cze 2012

magnolia napisał(a)

Magnolio a po ile ma te żurawki?

Citronelle po 8.5, Toffi po 5, czerwonych w tym roku nie kupowałam więc nie wiem, ale Citronelle ma najdrożej, więc poniżej 8.5.

8,5 za citronelle to dla Was drogo? No rozpuściłyście się moje drogie ! U nas po 12zł, a jak trafiłam po 10zł (właśnie z Byliny Świerk) to od razu brałam...
GabiK 11:54, 13 cze 2012

My kupiłyśmy po 10 e wszystkie na żywo. Z netu drożej. Co to się porobiło, żeby droższe w internecie kupować.
Milka 11:55, 13 cze 2012

Wieloszka napisał(a)

Magnolio a po ile ma te żurawki?

Citronelle po 8.5, Toffi po 5, czerwonych w tym roku nie kupowałam więc nie wiem, ale Citronelle ma najdrożej, więc poniżej 8.5.

8,5 za citronelle to dla Was drogo? No rozpuściłyście się moje drogie ! U nas po 12zł, a jak trafiłam po 10zł (właśnie z Byliny Świerk) to od razu brałam...

Aguś ma rację, u was wszystkie jakoś taniej