Moniko świetne wnętrze, takie nastrojowe!!
Jak będziesz widziala jakieś fajne lampy do mnie to daj cynk bo mam do wymiany w jadalni wiszą z casto podróbki toma dixona ale takie nie ten teges, że je muszę wymienić. Na razie nie mam na to kasy ale szukam pomysłu. Stól mam podobny jdo Twojego. Marzy mi się więcej glamour u mnie w jadalni, takie delikatne kryształowe światło. Caboche wszyscy kupują ale się chyba nie skuszę. Twoje lampy mi się bardzo podobają. Miałaś jeszcze jakieś inne pomysly??
To ja jestem chlorofil bo myślalam, że wszędzie są serby a może to jodły???
Ja prawdę o piętrach po ok 5 lat prób odkryłam..... Ale wtedy nie było ogrodowiska ...
Dziewczyny ja Was zaniedbuję bo zarobiona jestem i "Huston mamy problem mnie wchłonęło" Gdy przeczytam odmeldowuję się pełną parą
Ps lampki przyszly są takie jak na zdjęciu wg mnie ok, cieniutkie kabelki ale właśnie takie przeźroczyste na moją elewację z żaluzjinpotrzebowałam, bo czarnych nie mogłam zdzierźyć
Zatem kto chce to zamaiwalam
)lampki tu
Wprawdzie aukcja już zakończona ale w na innych akucjach są, wyślwietlcie sobie wszystkie przedmioty sprzedającego
Marzenko... napiszę tylko... ja też mam dziś i wczoraj i jutro w pracy HUSTON........ jak mam dość to wpadam na ogrodowisko..... TV też nie oglądam...... książki lubię czytać...
bo nasze ogrodowisko to taka przyjazna czasoprzestrzeń czas przecieka między palcami, banana mamy na twarzy i plujemy na monitor
Wracam do Huston
Aniu czy Ty podawałaś gdzie kupiłaś donice, które stoją przed biurem?
nie pamiętam czy pisalam, zaraz odgrzebie nr aukcji i Ci prześlę donice moge polecić bo fajne w komplecie jest jeszcze czwarta ale nie obsadzałam jej bo wydawala mi się mikra