Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Boćkowe perypetie ogrodkowe

Boćkowe perypetie ogrodkowe

monitka 20:44, 14 lis 2012

Bociuś świetne porównania! mozna napaść oczy i pocieszyć się że i siebie kiedyś podobnych widoków człowiek się doczeka

Jak tu smakowicie niby po kolacji jestem ale jak czytam to ślinka cieknie Mus pokopiować i wypróbować
buziam
noemi 20:47, 14 lis 2012

Aniu, jak cebula jest bardzo ostra to czasami przelewam ... ważne , żeby nie była grubo pokrojona ... i nie solić jej , bo feta słona ... polecam tą sałatkę , bo wygląda smakowicie i jest smakowita
EPODLAS 21:13, 14 lis 2012

Ja na pewno tą sałatkę zrobię. Bo jest prosta. Muszę tylko kupić słonecznik. Cebuli nigdy nie przelewam, lubię jak trochę jest chrupiąca.
Madzenka 21:17, 14 lis 2012

Madzia jadłam taką sałatkę pychota
Kasia w mojej warstwowej seler nie marynowany tylko zwykły ugotowany na miękko i pokrojony w kostkę
Do każdej warstwy tylko sól, pieprz i mini mini majonezu aby sie ciut posklejało
Ja podaję w małej formie do tortów wyjętą prosto z lodówki krojona w kawałki jak tort
Napiszę do koleżanki po malinową
betysia 07:17, 15 lis 2012

Bocku , pierzaku moj kochany....
alez u ciebie smakowicie...dobrze,ze ja juz po sniadaniu bo na glodzie nie dalabym rady doczytac.... wszystkiego....
jak tylko kurzowa zadyma zniknie co nie co pstrykne i ci podrzuce, coby piorka ogrzac....
tuliskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wieloszka 12:16, 15 lis 2012

Bociuś, zaglądam co słychać i porównanie co i jak urosło chowa się przy tych pysznościach sałatkowych No i dorzucę coś od siebie do zestawu Ten przepis to mój ulubiony na extra-szybką i smaczną sałatkę z tuńczykiem (którego poza tym nie cierpię ): wymieszać puszkę kukurydzy, puszkę czerwonej fasoli, puszkę groszku, 2 puszki tuńczyka (duże kawałki w sosie własnym), 3 ząbki czosnku (przeciśnięte przez praskę), czubatą łyżkę gęstej kwaśnej śmietany, łyżkę majonezu, sól, pieprz. Koniec Gotowe w 5 minut

Milka 12:52, 15 lis 2012

A mnie się to gadanie do roślin podoba, taka twoja inność, ale jaka urocza i ...skuteczna, bo bujają
Evchen 10:24, 16 lis 2012

Bociek.. a co u Ciebie tak sałatkowo?.. impreza jakaś była? będzie? jest? nieobecność szkodzi.. no odczuwam... będę czytać wieczorem. Kleczocz, że laska jestem.. w lesie z Grabiami tylko echo odpowiada.. ale odpowiedziało... kłamca jeden.. albo jedno?

Jakkolwiek
Wpadłam zerknąć wpadnę jeszcze Idę teraz CtrL+C Ctrl+V uskuteczniać. Z przepisami Madżenkowymi i innymi....
Madzenka 18:55, 16 lis 2012

Katarzyny będzie 25 listopada to się pewnie Bociek zbroi sałtkowo
Milka 13:50, 01 gru 2012

Boćku, liczę, ze nie w ciepłych krajach tyś

Kasiu, no co tam u ciebie, robisz wianki, czy zima u ciebie zagościła, daj znać, my tu czekamy