Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Madzenka 22:45, 15 lis 2012

hanka_andrus napisał(a)
A mnie to "Przejście" kojarzy się z ludzkim exodusem w czasie II wojny .Wędrówka ludów z przypadkowo zabranymi rzeczami z domu, nie raz w ogóle nie przydatnymi, ale szybko brało się ,co było pod ręką, bo już trzeba wychodzić.Niektórzy szli pod ziemię dosłownie, a tylko nielicznym się udało,,przejść".

Przepraszam za moje..... hmm ......skojarzenia.

Haniu mi się też te rzeżby tak kojarzyły ale to "przejście" symbolizuje wyjście z podziemia w czasie komuny ku wolności
betysia 06:55, 16 lis 2012

Anek...jestem na biezaco ale tylko do popoludnia bo po weekendzie znowu jak do powiesci zasiade zapewne!
co do gotowania to sie nie stresuj, wiele kobiet tak ma kochana , ( choc ja akurat lubie ) ale to nie oznacza,ze rodzimy sie genetycznie zmodyfikowani na "gotowanie"....i nie ma co sobie psuc nastroju ani tego ani swiatecznego...ale za to narty masz " w zasiegu"...
bardzo mi sie podoba ta rzezba, rzezby...czlowiek sie zatrzymuje, patrzy, zastanawia sie ...

...aaa i w samej pizamie mi po mrozie nie biegac bo katar bedzie!!!!!
ja juz kawusiuje i buszuje bo po poludniu tradycyjnie detox zaczynam....

....tulisiam i buziam weekendowo....
Evchen 10:16, 16 lis 2012

Anuś, nie jestem na bieżąco Ale wpadłam do Ciebie zajrzeć.. koperek mnie ujął .. .i te wielkie serby w tle... lubię tak
Milka 10:26, 16 lis 2012

A ja już jestem na bieżąco, właśnie skończyłam
nie wiem jak to jest, kiedyś jak ty spałam w skarpetach, zakutana, a teraz mi gorąco i śpię bez niczego...ale na ogród idę ubrana, bo mrozik spory, od ziemi ciągnie!
dziś piątek, weekend za pasem, o ile to coś u ciebie zmienia

jodły szybko rosną, czasami takie zmiany tylko po fotach się zauważa
adom1206 11:59, 16 lis 2012

Tyle tu stronek,że na cały weekend się wpraszam
Mala_Mi 12:52, 16 lis 2012

Dzięki za odwiedziny.....Wszystkicm któych nei wymieniam z braku czasu..... koniec tygodnia jest zawsze masakryczny.

adom 1206 - Agnieszko....zapraszam..czytaj, bo po to jest pokazane, by pokazać

Betysiu.. też detox zaczynam... odpoczniecie, a ja nie będę pisać głupot. Narty mam dość blisko, a rodzinę dalekoooo ... wiec święta są w swoim sosie... Gotowania nie lubię, tak jak inni nie lubią prasowania, grzebania w ziemi, jazdy autem, kwaśnego/słodkiego, siedzenia w kanjpie, muzuki poważnej/rozrywkowej, tatru, opery..... bo ilu ludzi tyle charakterów i talentów... jednen będzie kochał matematykę inny literaturę, a inny historię, biologię. Jeden na tyłku nie usiedzi tylko pójdzie na basen, a drugi obejrzy 284765342 odcinek Mody na Sukces. Jeden będzie przewalał kasę na modne ubrania, a inny na nowy model samochodu, a inny ucieszy sie, że ma co dać dzieciom jeść, a ogrodomaniak, że kupił kulę bukszanu czy innego pachruścia.. Na tym polega fascynajca luźmi, że są rózni i każdy coś wnosi, każdy jest inny, tak jak każdego sytuacja zyciowa jest inna. Bo co z tego że ktoś chciałby, ale nie może bo nie ma np kasy, albo brakuje talentu.
Całe szczęście, że jesteśmy różni i pod względem charakterów, wyglądu , uzdolnień. Świat dzięki temu sie rozwija i idzie do przdou, nawet jak czasami sa to 2 kroki w tył, ale jest zawsze ten jeden w przód. Chciałabym umieć gotować, ale ani nie mam na to czasu, cierpliwości i talentu....... Ale chcieć a mieć to dwie różne sprawy.. i trzeba do tego sie dopasować i pogdzić , łatwiej wtedy żyć... bez frustracji na całe otoczenie.

Irenko... weekend to spokojny czas na nadrabianei zaległości... czyli można skupić się na jednej rzeczy a nie na stu.

Galimatiasku... za rok koperek posieje po wszystkich rabatkach, a w tle to jodły balsamiczne
Rzeźby odebrałąm w pierwszym momencie jak Hania.. i nie poznałam sie na myśli autora.... Fajne były ale w innym wyobrażeniu....

Dorota - Miśki to fajne chłopaki

Był mróz... koniec z pokazywaniem do zimy, bo i tak nie będzie już czego... może ptaszki...

Mala_Mi 12:55, 16 lis 2012

Panna w sukni z trenem....

Prawie lodowisko...

Trafki

Szron......

Milka 12:58, 16 lis 2012

pięknie
anna_studio 13:30, 16 lis 2012

Serby pięknie się prezentują...ja w sobotę sadziłam.....aż 3 szt.
Żałuję, że ich wcześniej nie znałam....
powtórzę za Irenką.....
...pięknie..............................................................................
Rench 14:55, 16 lis 2012

Fotki super,szkarpytki też
Do czego jest zdolny szalony reporter...