Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

Mala_Mi 19:03, 15 lis 2012

Karolina- po lewej wszystko oszronione było, ale na foto słabo widać...
Ela -M dlatego sypie wieczorem, a nawet w nocy, bo przed spaniem, bo rano w robocie jest młyn i nie ma czasu myśleć o ptaszkach, a z tego powodu wcześniej wstawać się nie che..
Haniu - niestety działka pod domem to dużo lepsze niż taka na którą trzeba jeździć, ale lepsza dojazdowa niż żadna
JulkAd 19:16, 15 lis 2012

Aniu do Ciebie też macham, ale niestety nie dam rady poczytać idę zobaczyc fotki
ell 19:21, 15 lis 2012

Pięknie zmroziło dzisiaj różyczki i listki. Bajkowe widoki
Bogdzia 19:32, 15 lis 2012

asc napisał(a)

A tu przymrozku nie widać... Jeszcze rok, dwa i jodły zasłonią sąsiedni dom.... i bedzie super

Dobrze pamiętam że to zachodnia strona i za tymi jodłami zachodzi słoneczko? Takie piękne zdjecia miała chyba Ell.
weronika77 20:01, 15 lis 2012

Aniu, napisałam dużo i uciekło w kosmos.
Rozumiem Cię w sprawie gotowania. W końcu jedzenie mało przetworzone ma być, czyli wpaść miedzy warzywa a tam ogóreczek, pomidorek, koperek, i przegryzać jedno drugim.
Sławy od kulinariów mówią, że gotowanie to sztuka, że nie można gotować w stresie, że trzeba to lubić.
A jak się nie lubi gotować można robić to co się lubi.
Jako dziecko marzyłam o tabletce, która by zastąpiła wszystkie posiłki, które odrywały od innych "ważniejszych zajęć" jak zabawa w sklep, doktora, czytanie...i jaka strata czasu.
Święta i kilka godzin przy stole lub wokół jedzenia i zakupów, to nie święta. Ciekawe rozmowy bliskich ludzi, dobry film na temat świąt i kawałek np.makowca, to tak. Albo wyjazd ciekawy. Temat rzeka.
Twoja nieuciachana trawka, najwyżej artystyczny nieład.
Wszystko jest względne...
a Tobie Ogrodniczce NIBY mimo woli a z takim ogrodem zostawiam zamiast kwiatuszka "PRZEJŚCIE", bo pytałaś czy oni wychodzą. Popatrz po drugiej stronie ulicy, tam schodzą by wyjść na pierwszym planie.
Pozdrawiamy Aniu serdecznie i pamiętaj; grunt to się nie przejmować, dobrze się odżywiać i wygodne buty nosić.

Kindzia 20:09, 15 lis 2012

Nie, nie czytam...za dużo tego napłodzone, nie mam tyle czasu
Pozdrawiam serdecznie i podoba mi się to, barrrdzo

hanka_andrus 20:23, 15 lis 2012

A mnie to "Przejście" kojarzy się z ludzkim exodusem w czasie II wojny .Wędrówka ludów z przypadkowo zabranymi rzeczami z domu, nie raz w ogóle nie przydatnymi, ale szybko brało się ,co było pod ręką, bo już trzeba wychodzić.Niektórzy szli pod ziemię dosłownie, a tylko nielicznym się udało,,przejść".

Przepraszam za moje..... hmm ......skojarzenia.
wadol 20:50, 15 lis 2012

Fajnie, że do mnie zaglądacie. Twoja ogrodowa historia jest fantastyczna. Wszystkie Miśki są ok.

Też mam Miśka (znajdkę). W zasadzie to on nas znalazł. Był już mróz jak ten burasek może dwutygodniowy, między przęsłami ogrodzenia wlazł na nasze podwórko i został . Cóż było robić? Na dworze mróz, zima wiec na noc zanieśliśmy psiaka do ciepłej piwnicy.....

Teraz ma 12 lat i jest mistrzem pod każdym względem.
Madzenka 22:42, 15 lis 2012

O matko 46 postów ... nadrobię Cię w weekend bUziam i tuliskam

Obejrzalam śliczny szron i cieplutkie skarpetki

Ps. Lampki przyszly , kiedy wieszamy w ogrodzie????
Bogdzia 22:45, 15 lis 2012

A ja jestem na bieząco i idę spac. Miłych snów.