A bo widzisz Kasia, człek dojrzał i już nie jest zielony jak chlorofil teraz trzeba myśleć wielopoziomowo bo inaczej pięter nie będzie... co dopiero butów u progu tych pięter
Biegnę się przywitać, bo mnie tu jeszcze nie było. Z grubsza tylko przejrzałam i o piętrach poczytałam i dalej wiem, że nic nie wiem, ale u m nie tak zostanie Zpaowiadam się na przyszłość...
Gusiarz a ja u Ciebie byłam kiedy toczyła się dyskusja o drzewkach.. ale słowa raczej nie zabierałam, bo średnio się znam Cieszę się, że zajrzałaś Pasujesz do nas jak nicWiem, że nic nie wiem, ale u mnie tak zostanie.. jakbym siebie momentami słyszała.... coraz rzadziej, a jednak
Biegnę się przywitać, bo mnie tu jeszcze nie było. Z grubsza tylko przejrzałam i o piętrach poczytałam i dalej wiem, że nic nie wiem, ale u m nie tak zostanie Zpaowiadam się na przyszłość...
Gusiarz a ja u Ciebie byłam kiedy toczyła się dyskusja o drzewkach.. ale słowa raczej nie zabierałam, bo średnio się znam Cieszę się, że zajrzałaś Pasujesz do nas jak nicWiem, że nic nie wiem, ale u mnie tak zostanie.. jakbym siebie momentami słyszała.... coraz rzadziej, a jednak
Taaaa, dyskusja się toczyła na temat drzew. Wybrałam serby - piękne!!! Ale..... dalej mnie korci na zmiany i to w tym samym miejscu. Jejciu, jaka ja jestem niezdecydowana - ale gdy zobaczyłam graby na wysokiej nóżce i tak fajnie w stożek cięte.... nie ręczę za siebie bo ten mój sąsiad dalej widoczny jest. Na razie szukam sposobu na posadzenie drzew za tym moim długaśnym murem...
A ja dalej jak chlorofi......... po maćku i na chybił-trafił... ale jakoś planować to ja nie umiem...
A odnośnie pomyłki serbów z jodłami....... też ich ne odrózniam.. po prostu wiem gdzie rsną moje 2 serby i kilkadziesiat jodeł.. Co i tak jest sukcesem, że wogle to wiem
Serb niedługo będzie jeden bo mu sie stożek ułamał i teraz rośnie taka poducha, a nie drzewko... albo eksmisja w nowy kąt.... i będą 2.. jedne serb krzak, jeden drzewo
...tylko Ania asc mnie zaskoczyła....myślałam, że ma więcej serbów...
wychodzi na to, że ja też...chlorofil...
Ciekawe w takim razie co posadziłam u siebie...w sobotę???