Pod bosymi stopami
12:45, 25 kwi 2019
Aniu, cisy piękne! Widać, że zdrowe, dobrze posadzone, puszczają wiosenne odrosty
Zazdroszczę pozytywnie takiego żywopłotu 
Wiśnie Umbry/Globossa piękne, dorodne egzemplarzei i w sumie jak za taki obwód bardzo niedrogie! Super zakup.
Czy mogę dostać na priva namiar na brzozy? Szukam 4 doorenbosów.
Mam w pobliskiej szkółce ale 110 zł za takie niewielkie, to wysoka cena więc albo kupię tanio maluchy (w zeszłym roku płaciłam 65zł za takie 2-3 m albo konkret drożej).
Układ rabat z drzewami i plac zabaw świetny
Ja bym nie dawała piasku jako podłoże bo koty (nawet jak nie masz to okoliczne) zaczną Ci robić kuwetę z niego. Najlepiej trawa albo wersja premium czyli płyty gumowe.
Inspiracja z Mai w ogrodzie świetna, tam dużo się dzieje, ja bym chyba dała mniej gatunków, katwiej wtedy wszystko zaplanować. Mam za dużo gatunków na mojej rabacie patio i się od 2 lat z nią męczę...ciągle przerabiając.
Wiśnie Umbry/Globossa piękne, dorodne egzemplarzei i w sumie jak za taki obwód bardzo niedrogie! Super zakup.
Czy mogę dostać na priva namiar na brzozy? Szukam 4 doorenbosów.
Mam w pobliskiej szkółce ale 110 zł za takie niewielkie, to wysoka cena więc albo kupię tanio maluchy (w zeszłym roku płaciłam 65zł za takie 2-3 m albo konkret drożej).
Układ rabat z drzewami i plac zabaw świetny
Inspiracja z Mai w ogrodzie świetna, tam dużo się dzieje, ja bym chyba dała mniej gatunków, katwiej wtedy wszystko zaplanować. Mam za dużo gatunków na mojej rabacie patio i się od 2 lat z nią męczę...ciągle przerabiając.