Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:54, 15 paź 2012

Do góry
An Tre - mialyśmy fajne spotkanie a pogoda była wyśmienita. Nic tak nie doładowuje akumulatorów jak takie miłe spotkanie, w tak sprzyjających okolicznościach przyrody

Anula WN - a ja odnoszę wrażenie, że brąz pomiędzy kulami bukszpanowym lepiej wyglądał ale zobaczymy jak rozplenica się rozrośnie i jak będzie wyglądała

Kasik778 - oj potwór tak jak zoombie opanuje całą Polskę

Marzenko - pozdrawiam trącając gałązki cyklamenka

Ewa - u Ciebie możemy gremialnie wkopać potworka

Tess - dziewczyny wroclawskie ślą pozdrowienia

Wieloszka - my też żałujemy...

Gabi - pogoda jest zachwycająca, zapowiadają jeszcze piękniejszą w następny weekend. Gabi zaraz wpadnę poczytać. U mnie szafirki standardowo wypuszczają liście. W ubiegłym roku w grudniu tulipany.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:46, 15 paź 2012

Do góry
Bogda napisał(a)
A jak wogóle się sam Pan Potwór czuje?

Niezła akcjafajne Dzieweczkii pogoda superczyli akcja się udała?

Musial dzisiaj przeżyć bo wizytę fryzjerską zaliczyłam i póżno wróciłam jutro zamierzam koperty zakupić i rozsyłać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 22:42, 15 paź 2012

Do góry
Heloł
Fotki jesienne jak zwykle śliczne. Ja lubię takie żółte hosty i wyrywam dopiero gdy calkiem od mrozu klapną
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:31, 15 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)
12 stycznia spotkanie ogrodowiska na nartach.. tych co umieją i nie umieją.. taki ogrodowiskowy zjazd na "bele czym"..... tym się pokarmimy.... a potem następny zjazd... trza zimę będzie przeżyć... wspólnie Nawet wątek o tym jest... wiec Mira.. zapisujesz się.. ty też śmigasz na deseczkach

No właśnie dzisiaj mialam zamykać listę chyba damy jeszcze ludziskom z tydzień????

I na dwa dni przed zakończeniem promocji zrobimy promocję - zapisz się już dzisiaj otrzymasz w prezencie kij do grabi
Buziam oczywiście, pochodziłam po ogrodzie Ślicznie jesienny i niejesienny jest!!
Boćkowe perypetie ogrodkowe 22:28, 15 paź 2012

Do góry
Kasiu buziam wieczorową porą Cieszę się , że znalazłaś czas aby do nas furtowym głosem pogruchać
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:22, 15 paź 2012

Do góry
UFF przeczytałam, tyyyyyyle stron miałam do nadrobienia. Irenka się chyba potworkiem naenergetyzowala - teraz to taki nasz kroliczek Energizer
A co do dresika, to trzeba zobaczyć jakiej marki aby wiedzieć dlaczego taki trwały

Buziam i zmykam poodwiedzać kuszelanki ogrodowe
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 22:09, 15 paź 2012

Do góry

Zdjęcie jak podrasowane przez photo shopa!!! idealne!!

Ja bym zostawiła te gracimillusy (czy jak one się nazywają ) ale posadziłabym je pomiędzy brzozami. Zebrinusy są dla mnie mniej eleganckie, rosną u mnie w ogrodzie i lekko mnie denerwują. Jeśli planujesz więcej innych zestawień to warto stonowanego miskanta. Ale derenie też piękne, weź człowieku i się zdecyduj????
Czekam na dalsze decyzje. Jest pięknie a będzie cudownie.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 15:09, 15 paź 2012

Do góry
nieszka napisał(a)

Agniecha, Madżenka, Bociek, Julita, Gosia(malwes), Anita, Syla, Noemi dzięki kochane za wszyyystkie pochwały - jesteście stanowczo zbyt wyrozumiałe - to demotywujące
Dla Was taka szybka poranna fotka komórką:

Bardzo mi się również podoba - i wcale nie dlatego że jestem wyrozumiała

wspaniała praca, a brzozy rewelacyjne; czytałam co chcesz posadzić, pamiętam mniej więcej nawet z ostatniej wizyty, bo trochę o tym planie wtedy już mówiłaś; będzie bardzo fajnie, bo u ciebie w przeciwieństwie do mnie, jest konsekwencja
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 14:52, 15 paź 2012

Do góry
Kindzia napisał(a)

Pozdrawiam piękne laski !!! Zazdroszczę szczerze spotkania.

Zbysiu, grupa wrocławska szybko się organizuje, ale i ciebie zapraszamy

Wasz Wrocław prężnie działa, ale my, Ślązaczki, też rośniemy w siłę Jak się tak te dwie grupy spotkają, to nie ma siły...

Wow, Kasiu, to jest pomysł! a dla waszej grupy śląskiej potwór też Madżenka naszykowała
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:46, 15 paź 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Agniecha, Madżenka, Bociek, Julita, Gosia(malwes), Anita, Syla, Noemi dzięki kochane za wszyyystkie pochwały - jesteście stanowczo zbyt wyrozumiałe - to demotywujące

Bardzo mi się również podoba - i wcale nie dlatego że jestem wyrozumiała
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:36, 15 paź 2012

Do góry

Wygląda tak niewinnie - 5 brzózek, ale 2 silnych facetów cały dzień na tej rabacie pracowało! No muszę ich pochwalić po prostu ! Musieli tam nawieźć kilkanaście taczek ziemi polnej, bo zrobiła się rabata-dołek, potem przemielili to glebogryzarką, a potem na moje życzenie pod każdą brzozę kopali ogromny dół i mieszali gliniasto-polną ziemię z torfem... No niech te brzozy spróbują teraz nie rosnąć
Kiedyś będzie tu pięknie ... 04:39, 15 paź 2012

Do góry
Madżenka, dzięki za przypomnienie o cyklamenach
Rzeczywiście, nie kojarzyły mi się nigdy z kwiatami jesieni.

Pozdrawiam wszystkie wrocławskie dziewczyny

Ania i róże i cała reszta :) 22:20, 14 paź 2012

Do góry
Aniu niezła rewolucja się szykuje. Koła Sebkowe świetne.
Ja jednak źyczę Ci wytrwałości do 24:00 we wtorek ...
Rajski ogród Ani 22:10, 14 paź 2012

Do góry
Aniu piękni się wybarwia Twój ogród. Ja się nie mogę doczekać kiedy moja pęcherznica stanie się prawdziwym diabolo
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:09, 14 paź 2012

Do góry
an_tre napisał(a)

Jak rany koguta niech mnie ktoś oświeci co to jest potwór???? Nie moge nigdzie doczytać a juz chyba 20 stron przeleciałam....
Gosiu znajdziesz go na tej stronie pozdrawiam dziewczyny
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1491-kiedys-bedzie-tu-pieknie?page=834

Aniu dzięki za czujność i witam
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:07, 14 paź 2012

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Jak rany koguta niech mnie ktoś oświeci co to jest potwór???? Nie moge nigdzie doczytać a juz chyba 20 stron przeleciałam....

Gosia to trawa vertigo
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:07, 14 paź 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Niestety. Mam jednak motywację w sprawie aparatu hhmmm, aparat czy lampa i dywan.... ?

Lampa i dywan FOty rób komórką Wiosną kupisz nowy aparat
Ogrodnik Mimo Woli cd 22:06, 14 paź 2012

Do góry
Aniu my uwielbiamy Twój chaos i jak pisze Danusia jest peirwotnym stanem rzeczy
A metamorfozę z ciekawością będziemy podziwiać

U Ciebie mialo być dzisiaj 20 stopni, nie było????
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 22:03, 14 paź 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Dawajcie więcej tych uśmiechów Pozdrawiam zza biurka, ale też miałam dziś dzień na leżaczkach Gości też miałam...pogodę też.. ale Was nie miałam w swoim ogrodzie a chciałabym, Kiedy do mnie przyjedziecie podzielić jakiegoś potwora?

Danusiu niech no tylko OLTexpress wróci to wykopiemy Ci wszystkie bukszpanki
Rododendronowy ogród II. 22:01, 14 paź 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Bożenko, witam w niedzielny wieczór. U nas niedziela była piękna, więc myślę, że Twój dzień wnusiowy też się udał. Pogoda ma być piękna przez cały tydzień, więc plany mam wielkie, zobaczymy ile z tego uda mi się zrealizować. Pozdrawiam.

Tak wnusie pobiegały po ogrodzie , pograly w piłkę (nierzadko po moich roslinkach) , zjadły ostatnie poziomki i borówki które po przymrozku miały wiecej cukru i nazbierały grzybów w lesie. Dzień był ładny i było fajnie .

Chciałoby się zatrzymać takie chwile
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies