Marzenko miałam ogromne zaległości u ciebie i dziś je sobie nadrobiłam, zwieńczyło się to z pytaniem Gosiaka i tak to wyszlo po cichu Miałyście fane i wesołe spotkanie a potwor rozkawałkowany znalazł się w dobrych rękach, tak mniemam
Marzenka, ale ja się musiałam cofnąć aby namierzyć potwora
no gnasz jak szalona!
Ale powiem Ci, że duuużo lepiej teraz wygląda rabata !
a spotkanie super - ściskaj dziewczyny następnym razem
Śledzę z zaciekawieniem losy potworka i widzę, że zamierza opanować Wrocław a w niedalekiej przyszłości nastąpi inwazja na całą Polskę, to się nazywa mieć rękę do roślin
bardzo fajne spotkanie super dziewczyny z Was ! i dałyscie radę potworowi !
dobrze, ze Gosia spytała o nazwe 'potwora' , bo tez nie moglam sie doszukać... a teraz już wiem !
a cyklameny ( miniaturki białe ) też mam- fajne kwiatki
uff.. doczytałam wszystko obrazki i literki chociaż na liczniku +kilkadziesiątek było
ślicznie potwora eksmitowałyście bo i potwór był śliczny i po cichu trzymam kciuki, żeby rozplenicom to miejsce .. no "nie teges" przyzwyczaiłam się, że potwór tam jest bo pięknie wyglądał
.. a poza tym, i od tego wypadałoby zacząć - wyglądacie cuudnie Trzeba by taką fotorelację wysłać do "Ogrodu" , "Magnolii", ba.. nawet nadawałaby się do Poradnika Młodego Detektywa "Jak pozbyć się potwora. Relacja"
Tytuska cmoknij w nosek, ode mnie i Latorośli, bo wspomina o nim często
Buuuziam i tuliskam betyśkowo
Madżenka, dzięki za przypomnienie o cyklamenach
Rzeczywiście, nie kojarzyły mi się nigdy z kwiatami jesieni.
Pozdrawiam wszystkie wrocławskie dziewczyny
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
Widzę, że spotkanko się udało, potwór porąbany na kawałki przez dzielnych rycerzy czeka na wiosenną reaktywację Kawki i ploteczek zazdraszczam i żałuję, że nie mogłam być z Wami Następne spotkanie u mnie - wtedy już muszę być obecna
Pozdrawiam i miłego tygodnia już od poniedziałku