Marzenko , cyklameny koniecznie zakupię i zamiast hortensji przed wejściem do domu posadzę ... wyglądają super dzięki za inspirację ...i podjadę do casto pooglądam chryzantemy ...w końcu teraz jest ich czas ... ...te drobne są ok ... ale do tej pory kojarzyły mi się z 1.11
ależ piękną pogodę mieliście i Wy w towarzystwie potwora piękne Bardzo ładne masz te donice, jakoś nigdy nie przyglądałam się cyklamenom... a warto bo piękne
Sporo stronek musiałam przeleciec . Widzę ze dziś fajny dzień miałyscie. Potwór podzielony i pójdzie w rózne ,,dobre ręce" . Nowe drzewka, czyli znów zmiany a mówiłaś że od maja nic już nie robisz. W przyszłym roku znów będa zmiany więc zimą wypoczywaj i nabieraj sił.Dzięki za częste wizyty u mnie .
Marzenko, ale piękne masz te cyklameny. Nie wiedziałam, że mogą być na zewnątrz. Super pomysł. A chryzantemy zakupiłam już 2 tygodnie temu i są w pełni rozwinięte, takze przypuszczam, że za tydzień będę jechała po NOWE ps. Miło się patrzy na te Wasze spotkania Buziaki z Wielkopolski
Jak rany koguta niech mnie ktoś oświeci co to jest potwór???? Nie moge nigdzie doczytać a juz chyba 20 stron przeleciałam....
Niestety. Mam jednak motywację w sprawie aparatu hhmmm, aparat czy lampa i dywan.... ?