Tak sobie mysle czy ta donica nadaje sie na maly warzywniak? Nie mam w ogrodzie miejsca na warzywka jest zbyt maly a bardzo lubie pomidorki koktajlowe, szczypiorek moze bazylia, mieta?
Postawilabym ja w koncie rabaty przy budynku gosospodarczym, ktory stopniowo remontujemy na kuchnie letnia :/
Małe rośliny w ogólnych widokach faktycznie nie są widoczne. Podrosną wiadomo, ale by się chciało mieć szybko efekt. Ja już nie kupuję małych roślin, unikam zadeptania przez psy.
Terenia w CO pan polecił mi środek do oprysku na problem z moimi hortensjami. Ten środek jest do wszystkich roślin.
No to się masz.U mnie jeden sąsiad posadził świerki od siatki 0,4 ,ale jeszcze małe.I tez nie wiem co będzie.I wielgachne miskanty co już przełażą na moją stronę,Z drugiej strony mam sąsiada z sosnami, ten przycina,ale też już duże są i zaczynają za siatkę przechodzić.I tam też mam słońce do południa. Tam tez mam powojnik atragene tez różowy powojnik Markham's Pink.Z tej grupy możesz posadzić i inne.Ale one kwitna koniec kwietnia i maj.Z wielkokwiatowych te mam Generał Sikorski ,Asao,Moser, Warszawska Nike i dość silny Hagley Hybridy.Teraz wybieraj
I bardzo polecam powojniki. wyglądają pięknie. Do róż też
Ja wybrałaby jakiś ciemniejszy kolorek, skoro masz jasną różę i jany clemek Elizabeth.
Na słoneczny dzień - słoneczne fotki
Wczorajszy dzień był pracowity, po pracy wzięliśmy się trochę do roboty, wystawiliśmy huśtawkę i stół z ławami do nowego placyku, wymagają trochę szlifowania i malowania ale już jest gdzie posiedzieć...