Olu,bardzo cię proszę o pomoc.Coś tam nabazgrałam i nie wiem czy tak może być? Chcę posadzić w obwódce z bukszpanu jakieś drzewo ale nie wiem jakie,chyba musiałoby byc jakieś niewielkie kolumnowe(może jakis purpurowy buk).Na froncie mam purpurowego buka purple fountain rownież w bukszpanowej obwódce posadzony w kwadracie z jasnym otoczakiem.Między kulkami z bukszpanu myslałam o jakieś trawce ale nie wiem jakiej.A przed szmaragdami chciałam red barona,rozplenice hameln i jakieś brazowe trawki.Bardzo proszę Cię o pomoc,bo Twój ogród jest dla mnie ogromną inspiracją.Ja uwielbiam Twój kawałek ziemi
Obecnie cieszę się z kwitnących bergeni
lubię pstrokate? no lubię ale też nie zawsze wszystko co mi się podoba u kogoś chcę mieć u siebie na 100% chcę taki kącik obsadzony dookoła huśtawki proszę foto: tujek z tyłu jest tylko połowa długości (więc dokleiłam je by już były ), w przyszłym tygodniu będzie dosadzona reszta by całe "plecy" rabaty były już obsadzone czerwone - tu będą wkopane obrzeża szare - placyk pod huśtawką no tak ja to sobie wymarzyłam