Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Do raju daleko - u Ewy

Do raju daleko - u Ewy

Ewa777 22:44, 20 maj 2016

Kapibara napisał(a)
Oj jak miło ale przecież tak bez umówienia to nie wypada Jesteśmy we Władysławowie do poniedziałku, Małż dłuższego urlopu nie dostał Planowałam w niedzielę jechać do Gdyni ale chyba skończy się wizycie w cukierni, urodziny nie mogą być bez tortu

Jutro idę do pracy Wrócę około 14.00 - 15.00. A w niedzielę nigdzie się nie wybieram, więc jak Wam pasuje jutrzejsze popołudnie, czy niedziela, to zapraszam Zaraz wyślę Ci adres
LyraBea 10:01, 21 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Dziewczynki (bo chłopaki się nie zgłosili ),
wysłałam wiadomości z adresem do mnie do osób, które zgłosił chęć udziału w spotkaniu u mnie 4 czerwca od 14.00 A więc do:
Iwonki (Iwk4)
Magdy (Flower1)
Małgosi (Margo)
Mirki (Mirkka)
Ani (Anusia)
Beaty (Lyra Bea)
Jola (Joku)
Jeżeli kogoś pominęłam, to proszę dać znać i się poprawię To nie ze złej woli, tylko nie doszukania się w postach

Pomyślałam też, że to nasze spotkanie jest też możliwością wymiany roślinkami Jeżeli chcecie, to możecie się umówić na takie wymiany. To będzie dobra okazja
Ja mam mnóstwo tego

i mogę dać chętnym. Trzmielinę też będzie można sobie pociąć

Kurcze, akurat barwinka mam też dużo. Przeprowadziłam ze starego ogrodu, ale na pewno znajdą się chętni. Za to trzelinę uczknę z przyjemnością.
Wyczytałam u kuleżanki, że Ty za poszerzanie rabaty się wzięłaś Gdzie zdjęcia? Będą przed i po?
Iwk4 10:10, 21 maj 2016

Ewa, jaką masz trzmielinę? Zieloną czy żółtą?
Ewa777 14:44, 21 maj 2016

LyraBea napisał(a)

Kurcze, akurat barwinka mam też dużo. Przeprowadziłam ze starego ogrodu, ale na pewno znajdą się chętni. Za to trzelinę uczknę z przyjemnością.
Wyczytałam u kuleżanki, że Ty za poszerzanie rabaty się wzięłaś Gdzie zdjęcia? Będą przed i po?

Będą zdjęcia przed i po, ale to jeszcze trochę potrwa Trawy sporo trzeba wykopać Mam jeszcze piwonię, której się chcę pozbyć, bo rośnie za krzakami i nie chce przez to kwitnąć i chyba za głęboko ją posadziliśmy.
Ewa777 14:45, 21 maj 2016

Iwk4 napisał(a)
Ewa, jaką masz trzmielinę? Zieloną czy żółtą?
Mam zieloną z białą obwódką i żółto-zieloną
Margo 16:00, 21 maj 2016

Wczoraj sadziłam na rabacie różanej stipy od Ciebie. Myobraź sobie że zużyłam wszystko co mi dałaś, łącznie z tymi niepopikowanymi i w zasadzie nic mi nie zostało na inne rabaty.
Ciekawa jestem efektu za jakiś czas.
jazzy 16:12, 21 maj 2016

O, spotkanie się szykuje
Szkoda, że lawendy padły, ale tak jak mówisz, jest miejsce na nowe, młode, świeże
Buziaki!
bql3 16:41, 21 maj 2016

Ewa777 napisał(a)
Ten klonik mnie urzeka Orange Dream

Ewo
bo Orange Dream należy do jednych z najładniejszych odmian klonów palmowych.

pozdrawiam
Jan
Ewa777 22:31, 21 maj 2016

Margo napisał(a)
Wczoraj sadziłam na rabacie różanej stipy od Ciebie. Myobraź sobie że zużyłam wszystko co mi dałaś, łącznie z tymi niepopikowanymi i w zasadzie nic mi nie zostało na inne rabaty.
Ciekawa jestem efektu za jakiś czas.

Ta rabata będzie bardzo ładna Róże i stipy w duecie
Ewa777 22:33, 21 maj 2016

jazzy napisał(a)
O, spotkanie się szykuje
Szkoda, że lawendy padły, ale tak jak mówisz, jest miejsce na nowe, młode, świeże
Buziaki!

Chciałabym kupić jakąś ładną odmianę, ale u nasz wszystkie z tą samą nazwą "lawenda"