Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Czasem słońce czasem deszcz

Czasem słońce czasem deszcz

Kacha123 08:20, 21 maj 2016

Kuba napisał(a)

Kochana! Basenem mnie nie kuś, zaproś mnje na porządny obiad!

Hihihi! Przyganiał kocioł garnkowi, a oba smolą
Kuba 08:39, 21 maj 2016

Kacha123 napisał(a)

Hihihi! Przyganiał kocioł garnkowi, a oba smolą

Jak to, już nie masz kuchni??

Jak tak to my do basenu a zamówimy pizzę
Kuba 09:02, 21 maj 2016

To zaległe zdjęcia tulipanów
Więcej znowu się nie ładuje
Marta 09:02, 21 maj 2016

Piękna ta Twoja cegiełka w domku Też mam u siebie, ale inną, a kolejna właśnie "się robi" Można się w niej zakochać Nie smuć się, że brudno, za niedługo będzie to tylko wspomnieniem, u nas remont trwa już trzeci rok, bo sami robimy po trochu i przyznam, że też mnie czasem szlaktrafia. Głowa do góry
Zielona 09:54, 21 maj 2016

Kuba napisał(a)

Niestety wraz z dorastaniem dzieci pojawiają się choroby które nie mijają tak łatwo jak katar.

...wiem... jesteśmy po EEG i rezonansie głowy... Dzieci rosną, problemy też... Ale jestem dobrej myśli. Przecież musi być dobrze! U Ciebie też!
Syla 10:31, 21 maj 2016

Kuba napisał(a)

Choroby dzieci czy dużych czy małych bardzo wpływają na moje samopoczucie i potrafią porządnie zdołować.
Niestety wraz z dorastaniem dzieci pojawiają się choroby które nie mijają tak łatwo jak katar.
Pozdrawiam Martusiu, mam nadzieję że zdrowie zamieszkało już w Twoim domu na dobre

Wiem coś o tym ... również borykam się od 4 roku życia z pewnymi dolegliwościami mojego najmłodszego (ma już prawie 11) i to dołuje. Moje samopoczucie marne . Najgorsze jest przekonanie , że zrobiłam coś źle .
Syla 10:34, 21 maj 2016

Remont w domu ? super ja z roku na rok przekładam . Tyle było pomysłów , tyle zapału. Zapał poszedł do ogrodu a w domu jak było tak nadal jest
Kuba 13:51, 21 maj 2016

Marta napisał(a)
Piękna ta Twoja cegiełka w domku Też mam u siebie, ale inną, a kolejna właśnie "się robi" Można się w niej zakochać Nie smuć się, że brudno, za niedługo będzie to tylko wspomnieniem, u nas remont trwa już trzeci rok, bo sami robimy po trochu i przyznam, że też mnie czasem szlaktrafia. Głowa do góry

Dzięki damy radę
Kuba 13:54, 21 maj 2016

Zielona napisał(a)

...wiem... jesteśmy po EEG i rezonansie głowy... Dzieci rosną, problemy też... Ale jestem dobrej myśli. Przecież musi być dobrze! U Ciebie też!

To smutne że już dzieci zaczynają chorować, musi być dobrze- będzie dobrze, tego się trzymajmy
Kuba 14:01, 21 maj 2016

Syla napisał(a)

Wiem coś o tym ... również borykam się od 4 roku życia z pewnymi dolegliwościami mojego najmłodszego (ma już prawie 11) i to dołuje. Moje samopoczucie marne . Najgorsze jest przekonanie , że zrobiłam coś źle .

Poczucie winy jest chyba nieodłączną składową macierzyństwa, trzeba podejmować decyzje które rzutuje na całe życie dziecka. Szczęśliwsi są ci którzy nawet nie zdają sobie sprawy z własnych błędów ale czy niewiedza jest lepsza... chyba nie...ignorancja wcale nie zwalnia z odpowiedzialności
Ej Sylwia, upajam się Twoimi odwiedzinami, bo mało Cię ostatnio i zamiast z radości skakać smutki wylewam...poprawię się