DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1
11:48, 13 sie 2012
Irenko, właśnie za Twoją radą potem mu jeszcze parę małych gałązek poodłamywałam - żywe są, to jest nadzieja...
Marzenko platan już rośnie na rabatce z tyłu domu, ale rabatka czeka na szlif. Chciałabym zrobic mu obwódkę z bukszpana i muszę sie zastanowić ,bo to patelnia, czy bukszpan wytrzyma to słońce zanim platan da mu cień.
Wieloszko - dziękuję ! Uwielbiam w ten sposób opisywać naszą codzienność - jakbym mogła to bym się nie rozstawała z aparatemJa bez kursu, za to z lustrzanką
Mam porównanie do zwykłej cyfrówki (zdjęcia z niej są na pierwszej stronie wątku) i naprawdę dużo lepiej sam sprzęt sobie radzi. I ostrość złapie i głębię ustawi, choć oczywiście trzeba nim odpowienio pomachać i nauczyć się z nim współpracować - ale to juz praktyka. Ja dodatkowo obrabiam sobie zdjęcia w darmowym programie graficznym photoscape - polecam - prościutki i efekty fajne
Aguś nic nie mogę wkleić. nic mi nie działa... A tyle fot natrzaskałam.....
Fajnie, że nowe fotki są. Stęskniłam się za Tobą tutaj. Pięknie u Ciebie. Muszę kiedyś zobaczyć to na żywoMój M nie mógł uwieżyć, że te piękne bukszpany są z tego roku. Życzę Ci zdrówka i cieszę się że kule się podobają
Danusiu, Twoja limka BOOOOSKA!!!
A ja kupiłam limki, które wcale nimi nie są
Czy ktoś pomoże zidentyfikować? Ostatni post na poniższej stronie:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1097-duzy-ogrod-malej-ogrodniczki-1?page=253#post_4
Aniu, moje też wciąż z etykietami rosną... Paragon nawet mam! Tak się zastanaiwałam nad reklamacją, ale jak to rozwiązać technicznie? Wykopać 5szt.do doniczek i zawieźć do sklepu? A jak nie uznają reklamacji, a w tym czasie roślinki padną w tych doniczkach?
Aniu, moje też wciąż z etykietami rosną... Paragon nawet mam! Tak się zastanaiwałam nad reklamacją, ale jak to rozwiązać technicznie? Wykopać 5szt.do doniczek i zawieźć do sklepu? A jak nie uznają reklamacji, a w tym czasie roślinki padną w tych doniczkach?