Jaka śliczna ... też ją chcem... kupowałaś przez internet? ... cudnie limki wyglądają w szpalerze ...
... latarenki bardzo klimatyczne... wszystko mi się u Ciebie podoba...
Justynko pomęczę Cie ... pokaż werbenki ... moje posadzone...ale cieszę się z tych co same się wysiały ...
Jaka śliczna ... też ją chcem... kupowałaś przez internet? ... cudnie limki wyglądają w szpalerze ...
Justynko pomęczę Cie ... pokaż werbenki ... moje posadzone...ale cieszę się z tych co same się wysiały ...
Justynko kompozycje piękne!!!!!
Pokaż jak obsadzisz donice bo szukam inspiracji. Świetnie te hortensję z brązowymi trawkami wyglądają. Co to za trawa.
Zdradź mi koniecznie gdzie te ażurowe lampiony kupiłaś, znakomicie by mi do donicy prasowały
Madżenko, dziękuję bardzo .
Trawki to carex comans bronze form i między hortensjami - carex Buchananni. Brązowych trawek jest bez liku u Stefana ale niestety nie wiem jakie ma odmiany. Za to ilość doniczek z daleka wyglądała imponuj.
Mam tylko nadzieję, że cokolwiek mi z nich przezimuje a jeżeli nie, to i tak w przyszłym roku kupię znowu
Lampiony: biały pękaty - Almi Decor zeszły sezon; malutki szary - Psary (niestety więcej nie mieli); najwyższy - ostatnio kupiony w Home&You, w oryginale był czarny
...dziękuję jeszcze raz za śliczne ptaszki ...
Dziękuję
Tak kupowałam w Future, ale z (bodajrze) 5 sztuk przeżyły tylko dwie, pozostałym rozłaziły się korzenie. Do tej pory nie wiem dlaczego, bo wszystkie "traktowałam" tak samo.
Madziu, werbenki pokarzę jutro jak mi się uda je obfocić. Dodam tylko, ze będą też cisy i miskanty mornign light
U mnie są na słońcu do ok 15:00. Fakt, te które są ukryte gdzieś z tyłu pod innymi gałązkami są białe. Dzisiaj znowu byłam w ZC i dokupiłam jeszcze dwie Limki - mają dopiero pączki. Mam nadzieje, że się nie zawiodę. Muszę przesadzić do przedgródka dwa Bombshelle i wyeksmitować jeden hortensjowy niewypał.
Kupiłam też kilka roślinek do doniczek tarasowych. Czas na wrzosy...