to nie o wygląd donicy chodzi szefleeero, tylko o takie wpisy reklamowe na forach ogrodniczych, udające zwykłe posty i niby zainteresowanie tematem wątku - autor powyższego postu wrzuca podobne wpisy w kolejnych wątkach, a w każdym link.
A ja bym wolała tutaj pasjonatów spotykać.
ewalm, ja też, ja też. Ale najważniejsze, że jeden z największych pasjonatów wpadł i podpowiedział co nieco. Dzięki Sebek
Ja się o wiatrakach nie wypowiem, bo znam się na tym jak pies na gwiazdach, ale skoro zasłaniają je drzewa to złego widoku na żelastwo nie będziesz miała Widziałem takie pola wiatrakowe ( oczywiście nie w Polsce) i były z dala od zabudowań, ale podczas jazdy wyglądały super
4 znaczek to jest zacytowanie - wtedy nie wyskakuje autor, ale możesz zacytować czyjeś słowa.
5 znaczka nie uzywałem nigdy - chyba chodzi o to, że można wkleić zdjęcie z netu - choćby z grafiki
Klikasz cytuj, potem kopiuj, otwierasz drugi post i prawym "wklej"
o przekleiłam post
Też jestem ciekawa co to za nawóz. Ale u mnie w lecie to i tak nic nie pomaga, wszystko schnie na wiór (nie mam żadnego ocienienia). Myślałam nad mikoryzą, ale nie wiem, czy warto w to zainwestować, bo testując na różach nie widzę zbytnio efektu.
Aniu - żaden nawóz nie zadziała jak trawnik nie dostaje systematycznie wody.
Sebek - dzięki za radę - muszę się zatem zaopatrzyć jak najprędzej w broń chemiczną..
)Szczerze mówiąc z uwagi na małe dzieci do tej pory ograniczałam jak mogłam chemię w ogrodzie - ale widzę, że bez tego ani rusz...)
Jak się ociepli i wypuszczą kły to podlej je bezpośrednio po ziemi. A jak nadal będzie grzyb to pryskaj potem. O ile wyjdą te rośliny, bo mogły zgnić...