Siana kiedyś Centaurea jacea już w zeszłym sezonie była niesamowitym magnesem dla owadów. Cieszę się, że niedługo zacznie kwitnąć. Nasiona rozrzucę gdzie się da, niech jej będzie więcej. To fantastyczna roślina.
Lubię się sprawdzać, czy coś tam potrafię. Bez próbowania nie nauczyłabym się tego, czy tamtego. Interesuje mnie wiele rzeczy i ciągle czegoś próbuję. Zawsze miałam problemy z utrzymaniem wagi. Od ponad roku ograniczyłam węglowodany i schudłam około 10 kg. Więcej nie chcę już chudnąć, więc mogę sobie pozwolić na małe co nieco.
A co to jest? Wpatruję się dobrą chwilę i nie mam pojęcia. Wiosną nie zmieniaj ustawień w telefonie, te kipiące kolory są bardzo w tym czasie potrzebne
Miałam na jednej rabacie duet sesleria jesienna + bodziszek himalajski( w innej odmianie) Moim zdaniem ładnie to wyglądało ,ale miałam za gęsto posadzone te rośliny i wysadziłam teraz wiosną te bodziszki bo mi Wlazły na seslerie
Fotka
Ja duet hakone + Rozanne uwielbiam i mam na 4 rabatach, no ale do tego jeszcze cisy zimozielone ,więc zanim te rośliny ruszą nie jest łyso