antracyt
16:45, 05 lis 2023

Dziewczyny
Zdjęć od dawna nie robiłam bo u mnie prawie cały czas deszcz. Jak nie pada z nieba to wieje, na drzewach niewiele już zostało. Żywopłot z irgi błyszczącej świecił na pomarańczowo cały jeden dzień
To samo było z wiśniami ozdobnymi, oczarem i dereniem cousa. Część drzew w tym roku w ogóle się nie przebarwiła, liście zrobiły się brzydko brązowe i opadły. Nie było żółtego miłorzębu i lipy, ani czerwonego klonu Ginnala... Co tu pokazywać?
Wczoraj wyszło słońce, ale nie udało mi się wyjść do ogrodu. Dzisiaj trochę pogrzebałam, ale po południu znowu zaczęło padać.
Kilka zdjęć cyknełam, bardziej dla uwiecznienia zmian. Miała być czerwona ławka między różami...ostatecznie będzie kolejna róża
Z chęcią co nieco jeszcze bym porobiła w ogrodzie, ale nie wiem czy zdążę. Może chociaż liście wygrabić się uda.
Takie jeszcze udało mi się ładniejsze kadry złapać.

Wczoraj wyszło słońce, ale nie udało mi się wyjść do ogrodu. Dzisiaj trochę pogrzebałam, ale po południu znowu zaczęło padać.
Kilka zdjęć cyknełam, bardziej dla uwiecznienia zmian. Miała być czerwona ławka między różami...ostatecznie będzie kolejna róża

Z chęcią co nieco jeszcze bym porobiła w ogrodzie, ale nie wiem czy zdążę. Może chociaż liście wygrabić się uda.
Takie jeszcze udało mi się ładniejsze kadry złapać.